30 Temmuz 2011 Cumartesi

O Ses Türkiye izle

www.tips-fb.com
O Ses Türkiye Yarışmasını artık sadece tvlerden değil bilgisayarınızdan yani evinde, iş yerinde, sokakta nerede olursanız net başında iseniz bilgisayarınızdan tv den izleyemeyenler için O Ses Türkiye Yarışmasını internetten izleyebilecekler.

O Ses Türkiye izlemek için sadece bir pc ve internetinizin olması yeterli. www.osesturkiyeyarismasi.com sitemizden canlı canlı yarışmayı izleme şansını yakaladınız.O Ses Türkiye Yarışması izle

O Ses Türkiye

www.tips-fb.com
O Ses Türkiye Yarışmasında son günlere gelirken yeni yeni video paylaşımları ile sizlerle birlikte oluyorum.

O Ses Türkiye

Acun ılıcalı diyor ki eğer sesinize güveniyorsanız bu yarışmaya herkez başvuru yapabilir diyor. sizde sesinize güveniyorsanız sizde acun ılıcalının O Ses Türkiye Yarışması 'na katılın.

O Ses Türkiye Yarışmasına başvuru yapmak için  O Ses Türkiye Başvuru Sayfamızı inceleyiniz.


O Ses Türkiye Elemeleri

www.tips-fb.com
O ses Türkiye elemeleri Cumartesi İstanbul ve Bodrum'da olacak. 12:00 - 19:00 saatleri arasında Taksim Crystal Hotel'de ve Bodrum Ora Bar'da elemelere katılabilirsiniz.

O Ses Türkiye Yarışması Merak Edilenler

www.tips-fb.com
Yarışmaya sadece solo olarakmı katılmamız gerekiyor?
Yarışmaya solo veya ikili olarak katılabilirsiniz.

İnternet başvurusu yapmak zorunlumu acaba?
Elemelere katılmak için İnternet başvurusu yapmış olma şartı aranmıyor. Fakat yarışmaya katılmak için hem İnternet başvurusu yapmış hem de elemelere katılmış olmanız gerekiyor.

Yabancı şarkı ile elemelere girilebiliyor mu?
Yabancı dilde şarkı ile elemelere katılabilirsiniz.

Hangi tarzda şarkı söylemem gerekiyor?
Dilediğiniz tarzda şarkı ile elemelere katılabilirsiniz.

Birden fazla kez elemelere katılabilir miyim?
Elemelere 1 kez katılmanız yeterlidir.

İstanbul elemeleri hangi tarihte son bulacak?
İstanbul ve diğer illerdeki elemelerin tarih ve saatleri belirlendikçe osesturkiye.com'dan, Facebook ve Twitter sayfamızdan duyurulacaktır.

Yurt dışı elemeleri olacak mı?
Yurt dışı elemelerinin olup olmayacağı karara bağlandıktan sonra osesturkiye.com'dan, Facebook ve Twitter'dan bilgi verilecektir.

Elemelerin yapılacağı diğer iller nerelerdir?
Türkiye'nin bir çok farklı şehrinde elemeler yapılacak. Şehirler belirlendikçe osesturkiye.com'dan, Facebook ve Twitter sayfamızdan duyurulacaktır.

Elemelere sadece başvuru formu dolduranların arasından beğenilenler mi çağrılıyor yoksa isteyen başvuru yapmadan elemelere katılabiliyor mu? Başvurusu beğenilenler ilerleyen dönemde elemelere davet edilecektir. Fakat dileyen katılımcılar davet beklemeden de elemelere katılabilir.

Yarışma kuralları nelerdir?
Acun Ilıcalı Prodüksiyon AŞ ve bunların taşeron firmalarında çalışanlar, birinci dereceden akrabaları ve aynı evi paylaşanlar, 16 yaşından küçük kişiler ve herhangi bir suçtan bir seneden fazla hapis cezası almış kişiler bu yarışmaya katılamazlar. Bunların aksini kanıtlayan belgeleri sağlamayan kişiler yarışmadan diskalifiye edilebilir veya ödülleri geri alınabilir.

o ses türkiye facebook, o ses türkiye twitter, o ses türkiye yabancı şarkı, o ses türkiye facebook sayfası, o ses türkiye elemeleri, o ses türkiye eleme sonuçları,

29 Temmuz 2011 Cuma

O Ses Türkiye

www.tips-fb.com
o ses türkiye, o ses türkiye acun ılıcalı, o ses türkiye acun, o ses türkiye yarışması, o ses türkiye şarkı yarışması, o ses türkiye ses yarışması, o ses türkiye başvuru, o ses türkiye başvuru yapmak, o ses türkiye başvuru nasıl yapılır, o ses türkiye birincisi, o ses türkiye ikincisi, o ses türkiye katılım, o ses türkiye hadise, o ses türkiye resimleri, o ses türkiye müzikleri, o ses türkiye yarışmacılar

20 Temmuz 2011 Çarşamba

O Ses Türkiye Yarışma Birincisi

www.tips-fb.com
O Ses Türkiye yarışmasında yarışma başladığı gün ilk akla gelecek olan kim kazanacak ?

O Ses Türkiye yarışmasında henüz yarışmacıların kim olduğu belli değilken kim olacağını bende bilmiyorum :)

Birinci kim olacak sorusuna da gelince yarışma başlasın birinciyi açıklayacağız. Sitemizi izlemeye devam edin...

O Ses Türkiye Birincisi

O Ses Türkiye Başvuru Formu

www.tips-fb.com
Evet arkadaşlar yepyeni bir yarışma ile ekranlara gelecek olan O Ses Türkiye yarışmasını 4 gözle bekliyoruz. Yarışmada jürilerimizde belli oldu. Şimdi katılımcılara geldi.

O Ses Türkiye Yarışması Başvuru


Herkez O Ses Türkiyeye kayıt olmak için sitelerde gezinip durduğunu gördüm evet sizlerle paylaşıyorum arkadaşlar.
O Ses Türkiye yarışması Başvuru formu

O Ses Türkiye Başvuru

O Ses Türkiye Jürileri

www.tips-fb.com
O Ses Türkiye Yarışmasınında jürileri belli oldu. Acun ılıcalı Türk halkına güzel bir program sunmak için kesenin ağzını açmış olmalı ki bu kadar güzel sesleri bir araya getirsin.

Peki O Ses Türkiye Jürileri Kimler ?

1 - Hadise

2 - Mustafa Sandal

3 - Murat Boz


4 - Hülya Avşar

ve en iyisi ise tabiki de Acun ılıcalı. Acunun bu işi ekranlara yakışır şeklinde yapacağımdan adım gibi eminim.  O Ses Türkiye Yarışması büyükten küçüğe herkez sevecek ve herkezi Show Tv ekranlarının karşısına dikecek.O Ses Türkiye Şarkı Yarışması Eylül ayında ekranlarda olacak.

O Ses Türkiye

www.tips-fb.com
Hollandanın bir numaralı yarışması Voice Of Holland yeni sezonda Türkiyedede yayınlanmaya başlıyor.

Acun ılıcalının yayın hakkını aldığı O Ses Türkiye Yarışması 2011 yılının Eylül ayından itibaren Show tv ekranlarında boy gösterecek.Daha önceki röportajında öyle bir yarışma ile geliyorum ki Türkiyede bomba etkisi yaratacak diyen Acun ılıcalı yeni sezona bomba gibi girmeyi düşünüyor.