30 Ağustos 2011 Salı

O Ses Türkiye Yarışmasına Katılmak için..

www.tips-fb.com
O Ses Türkiye başvuruları halen devam etmektedir. O Ses Türkiye Elemelerine giremeyen kişiler internettende başvuru yapabilmektedir. O Ses Türkiye Başvuru yapmak için tıklayınız. O Ses Türkiye izle

O Ses Türkiye Yarışması Nasıl Olacak ? Yarışma Kuralları ?

www.tips-fb.com
Acun Ilıcalı'nın yepyeni yapımı olan O Ses Türkiye yarışması yakında Show Tv ekranlarda olacak.O Ses Türkiye'de yarışmacılar juri üyeleri nasıl yarışacaklar bunları merak ediyorsanız aşağıda yazanları dikkatle okuyun.

Gerçek yeteneği tanımlayan program, OSes Türkiye. Birbirinden başarılı ve ünlü 4 jüri üyesi.Daha önce karşınıza çıkmamış en yetenekli seslerden oluşan takımı kurmak için ülkenin en yeteneklilerini arıyor.

Ve seçim yaparken dikkate aldıkları tek unsur ise ses, görünüş değil.
İlk aşamada yarışmacının sesini duyuyorlar ama kim olduğunu göremiyorlar.
O Ses Türkiye yarışmasında yarışmaya başvuranlar şarkılarını söyledikten sonra onu göremeyen jüri üyelerinden ilk olarak kim düğmeye basarsa şarkıyı söylemekte olan kişiyi takımına ekler.
Yarışmada aynı anda birden fazla jüri üyesi düğmeye basabilir. Bunun üzerine yarışması düğmeye basan istediği jüri üyesiyle yarışmaya devam edebilir.
İkinci aşamada jüri üyeleri takımından istediği iki kişiyi düello yapmak için sahneye çıkartır. Düelloya çıkan iki adaydan biri devam etmeye hak kazanır.
Jüri üyeleri bunun için aralarında oylama yapmaktadır. Jüri üyeleri gerekirse yanlarında uzman birisi getirebilmektedir.
İkinci aşamanın sonunda geriye kalan adaylar kendi aralarında sahnede şovlarını sergileyerek yarışmaktadır.
Koçlar isterlerse adaylarıyla birlikte şarkı söyleyebilir. Adaylar izleyicilerinin oyları ile dokunulmazlık hakkı alabilecek.
Son ikiye kalan yarışmacılardan kimin kazanacağına izleyici karar verir.

27 Ağustos 2011 Cumartesi

O Ses Türkiye Eleme Sonuçları

www.tips-fb.com
Bir çok şehirde elemeler oldu herkez heyecanla o ses türkiyede eleme sonuçlarını bekliyor.Ankaradan, izmirden, antalyadan, bodrumdan, bursadan, istanbuldan bir çok kişi elemelere katıldı hatta avrupada bile bir çok şehirde elemeler oldu.Eleme sonuçları 15 Eylülün sonlarına doğru belli olacaktır.Zaten kazanan kişileri mutlaka arama yapacaklardır.

O Ses Türkiye Eleme Sonuçları

25 Ağustos 2011 Perşembe

O Ses Türkiye İstanbul Elemeleri

www.tips-fb.com
Elemeler İstanbul'da devam ediyor! 26 Ağustos Cuma günü 12:00 - 18:00 saatleri arasında Taksim Crystal Hotel'de sizleri bekliyoruz

Seçilirsen müzik dünyasının starları sana koçluk yapacak ve her hafta juri üyeleri önünde yarışacaksın. Ama önce sesinle sana sırtı dönük koçları etkilemelisin. Eğer koçlardan biri sesinden etkilenirse sana koçluk yapmak isteyecek. Birden fazla koçu etkilersen seçme hakkı sende olacak! Hangi sesin büyük ödüle layık olduğuna Türkiye karar verecek!

 o ses türkiye

23 Ağustos 2011 Salı

O Ses Türkiye izmir ve İstanbul Elemeleri

www.tips-fb.com
Elemeler İzmir ve İstanbul'da devam ediyor! 23 Ağustos Taksim Crystal Hotel ve 24 Ağustos İzmir Ege Palas Hotel elemelerinde sizleri bekliyoruz.

Seçilirsen müzik dünyasının starları sana koçluk yapacak ve her hafta juri üyeleri önünde yarışacaksın. Ama önce sesinle sana sırtı dönük koçları etkilemelisin.

Eğer koçlardan biri sesinden etkilenirse sana koçluk yapmak isteyecek. Birden fazla koçu etkilersen seçme hakkı sende olacak! Hangi sesin büyük ödüle layık olduğuna Türkiye karar verecek!

O Ses Türkiye


O Ses Türkiye izmir, O Ses Türkiye istanbul, o ses türkiye izle, o ses türkiye yarışması

21 Ağustos 2011 Pazar

O Ses Türkiye

www.tips-fb.com
O Ses Türkiyeye günler kala heyecan giderek artmaya devam ediyor. O Ses Türkiye yarışmasına çok az kaldı

19 Ağustos 2011 Cuma

Acunun Yeni Uçağı

www.tips-fb.com
Uçağı olanlar ünlüler kervanına sonunda Acun Ilıcalıda katıldı.

Yat, kat, lüks otomibilden sonra 7 milyon dolara Limak Holding’in patronu, Fenerbahçe Başkan Vekili Nihat Özdemir’in 9 kişilik Cessna Citation XLS tipi uçağını satın aldı.

Show tv ile o ses türkiye yarışmasına çok az kala yeni yeni harcamalar yapan acun ılıcalı yeni uçağı ilede seyahatine başladı.


Son dönemde Show TV ile yaptığı anlaşma ve boşanma davasıyla gündemde olan ünlü yapımcı Acun Ilıcalı da uçağı olanlar kervanına katıldı. Vatan'ın haberine göre Show TV ile aylık 9 milyon dolarlık anlaşma yaptığı konuşulan, lüks otomobilleri, motorsikletleri ve tekneleriyle dikkat çeken Acun Ilıcalı, 7 milyon dolara yakın bir fiyata Limak Holding’in patronu, Fenerbahçe Başkan Vekili Nihat Özdemir’in 9 kişilik Cessna Citation XLS uçağını satın aldı. Özdemir ise artık Falcon tipi yeni uçağıyla seyahat etmeye başladı.

Limak Holding’in iştiraklerinden Limak Havacılık bünyesindeki 2007 model Cessna Citiation XLS model uçak, hem hava taksi hizmeti veriyor hem de grup bünyesindeki uçuşlarda kullanılıyordu. Kendisi de koyu bir Fenerbahçe taraftarı olan Ilıcalı’nın Limak Havacılık’a ait Cessna Citiation XLS’e yaklaşık 7 milyon dolar verdiği, satış işleminin de gerçekleştiği ancak henüz Sivil Havacılık’tan tescil işleminin yapılmadığı belirtiliyor.


TEKNE VE ARABA TUTKUNU
Acun Ilıcalı, kazandığı para kadar harcamalarıyla da dikkat çeken bir isim... Ferrari, Bentley Mulsanne, Aston Martin, BMW, Range Rover marka araçları olan Ilıcalı, basına yansıyan haberlere göre 1 milyon dolara Searay 479 tekne, 650 bin dolara da 1.575 beygir gücünde Donzi marka süret teknesi satın aldı. Eşi Zeynep Ilıcalı ile boşanma davasıyla sık sık gündeme gelen Ilıcalı’nın serveti boşanma dilekçesine de yansıdı.

Dilekçedeki iddiaya göre Ilıcalı’nın mal varlığının değeri 50 milyon lirayı buluyor. Yine dilekçedeki iddiaya göre Ilıcalı’nın malvarlığı listesinde Miami’de 2, Bahamalar’da 1, İstanbul’da 3, Bodrum’da ise 1 evin yanısıra Ferrari, Range Rover ve BMW marka otomobiller bulunuyor.


9 KİŞİLİK KAPASİTESİ VAR
Acun Ilıcalı’nın aldığı Cessna Citation XLS model uçağın 9 kişilik kapasitesi var. 2 bin deniz mili hıza ve 2 jet motoruna sahip. Limak Holding tarafından genellikle yurtiçi uçuşlarda kullanılan uçağın, başka işadamları da yurtdışı uçuşlarında kiralanıyor. Stand-up kabin yani ayakta durmaya olanak sağlayan uçağın içinde DVD ve CD sistemlerinin yanı sıra yemek servisi için açılır-kapanır masalar da bulunuyor.


TİCARETTE İFLAS ETTİ TV'DE KAZANDI
Ailesi Erzurumlu olan Acun Ilıcalı, Edirne’de doğdu. Kadıköy Maarif Koleji orta bölümünü ve Kadıköy Anadolu Lisesi’ni bitirdikten sonra İstanbul Üniversitesi’nin İngilizce öğretmenliği bölümünü kazandı, ama okumadı. 1995 yılında bir kot dükkânı açarak ticarete atıldı, kısa sürede iflas etti. Bir arkadaşı vasıtasıyla futbol dünyasına geçiş yaptı. Beşiktaş muhabiriyken futbolcularla samimi olup özel röportajlar yapmayı başarınca yıldızı parladı, Şansal Büyüka’nın ekibine transfer oldu. Televole adlı spor magazin programı içerisinde kendine ait bir bölüm sunmaya ve bu bölüm dahilinde dünyayı dolaşmaya başladı. ‘Acun Firarda’ adıyla program yaparak 100’ün üzerinde ülkeyi gezdi. 2005’te Acun Medya adlı prodüksiyon şirketini kurdu. Fear Factor, Survivor Kızlar-Erkekler, Survivor Türkiye-Yunanistan, Survivor Aslanlar-Kanaryalar, Var mısın Yok musun, Devler Ligi, Yetenek Sizsiniz, Yok Böyle Dans, Survivor Ünlüler-Gönüllüler programlarının yapımcısı, jürisi ve sunucusu olan Ilıcalı’nın Emre Belözoğlu, Arda Turan gibi futbolcularla yaptığı Play Station maçlarını da bilmeyen kalmadı

O Ses Türkiye

www.tips-fb.com
O Ses Türkiye Seçilirsen müzik dünyasının starları sana koçluk yapacak ve her hafta juri üyeleri önünde yarışacaksın. Ama önce sesinle sana sırtı dönük koçları etkilemelisin. Eğer koçlardan biri sesinden etkilenirse sana koçluk yapmak isteyecek. Birden fazla koçu etkilersen seçme hakkı sende olacak! Hangi sesin büyük ödüle layık olduğuna Türkiye karar verecek!

18 Ağustos 2011 Perşembe

O Ses Türkiye Kıbrıs - Ankara - İstanbul Elemeleri

www.tips-fb.com
o ses türkiye yarışması 19 ağustos cuma günü 12:00 18:00 arası İstanbul Taksim Crystal Hotel'de yapılacaktır o ses türkiye istanbul elemeleri ve Ankara D^blyu Club'de olacak. o ses türkiye ankara elemeleri ve o ses türkiye elemelerine mutlaka katılmanızı tavsiye ederim. Cumartesi günüde o ses türkiye kıbrıs elemeleri yapılacaktır Elemeler Kıbrıs Girne Amerikan Üniversitesinde yapılacaktır.O Ses Türkiye yarışmasını show tv ekranlarndan ve osesturkiye yarışması sitemizden izleyebilirsiniz.

16 Ağustos 2011 Salı

O Ses Türkiye Adana Elemeleri

www.tips-fb.com
O Ses Türkiye elemeleri büyük hızla devam ediyor 17 ağustos çarşamba günü istanbulda 12:00 - 18:00 saatleri arasında Taksim Crystal Hotel'de yapılacak 18 ağustos perşembe günüde o ses türkiye adana elemeleri yapılacak.Adana elemelerine 12:00 - 18:00 arasında Adana Seyhan Otel de yarışmaya katılabilirsiniz.

15 Ağustos 2011 Pazartesi

O Ses Türkiye İstanbul Elemeleri

www.tips-fb.com
O Ses Türkiye Yarışması bütün hızı ile devam ederken yeni eleme şehri belli oldu. 16 Ağustos salı günü istanbulda olacak. o ses türkiye istanbul elemeleri 12:00 - 16:00 arasında Taksim Crystal Hotel de devam edecek. o ses türkiye yarışmasına katılmak isteyenler yarın istanbula...

12 Ağustos 2011 Cuma

O Ses Türkiye Başvur

www.tips-fb.com
O Ses Türkiye yarışmasına çok az kala başvurularda büyük bir hızla devam ediyor. Sizde sesinize güveniyorsanız bende yapabilirim diyorsanız O Ses Türkiye yarışmasına başvuru yapabilirsiniz.

O Ses Türkiye Başvuru

11 Ağustos 2011 Perşembe

O Ses Türkiye Münih Elemeleri

www.tips-fb.com
12 Ağustos 2011 Cuma günü o ses türkiye münihte elemelerine devam edecek. Münihte elemelere girecek arkadaşlara başarılar diliyoruz.

9 Ağustos 2011 Salı

O Ses Türkiye İstanbul Münih Berlin ve Amsterdam'da

www.tips-fb.com
O Ses Türkiye izmir, ankara, istanbul, bodrum, antalyadan sonra şimdide münih, berlin ve amsterdamda.

O ses türkiye elemeleri bu hafta istanbul, münih, berlin ve amsterdamda yapılacak.o ses türkiye izle


O Ses Türkiye İstanbul Elemeleri

Yer : Taksim Crystal Hotel
Receppaşa Caddesi No:7 34437 Taksim, Istanbul
Zaman : 10 Ağustos Çarşamba 12:18 saatleri arasında yapılacaktır.

 O Ses Türkiye Münih Elemeleri

Yer : La Strada
Heinrich-Wieland-Str. 102
81735 München

Zaman : Cuma, 11:00 - 13 Ağustos, 05:00

AyrıntılarO ses Türkiye elemeleri Almanya'da! 12 Ağustos Cuma günü 11:00-17:00 saatleri arasında, La Strada, Heinrich-Wieland-Str. 102 adresinde buluşuyoruz. Ses renginizi en iyi gösteren 2 adet şarkıya hazırlık yapmayı ve varsa altyapılarını getirmeyi sakın unutmayın

O Ses Türkiye Berlin Elemeleri

Yer :Titanic Comfort Hotel Berlin-Mitte
Elisabeth-Mara Str.4 / Ecke Seydelstrasse

Zaman : 13 Ağustos Cumartesi günü 12:00 - 19:00 saatleri arasında elemeler yapılacaktır.

Ayrıntılar : O ses Türkiye elemeleri Almanya'da! 13 Ağustos Cumartesi günü 12:00-19:00 saatleri arasında, Titanic Comfort Hotel, Elisabeth-Mara Str.4 / Ecke Seydelstrasse adresinde buluşuyoruz. Ses renginizi en iyi gösteren 2 adet şarkıya hazırlık yapmayı ve varsa altyapılarını getirmeyi sakın unutmayın


O Ses Türkiye Amsterdam Elemeleri


Yer : Rhone Congres & Party Centre
Rhôneweg 12 - 14
1043 AH Amsterdam

Zaman : 14 Ağustos Pazar · 13:00 - 19:00 saatleri arası


Ayrıntılar : O Ses Türkiye Hollanda elemelerinde 14 Ağustos Pazar günü 13:00-19:00 saatleri arasında, Rhone Congres & Party Centre,Rhôneweg 12 - 14 adresinde buluşuyoruz. Ses renginizi en iyi gösteren 2 adet şarkıya hazırlık yapmayı ve varsa altyapılarını getirmeyi sakın unutmayın

8 Ağustos 2011 Pazartesi

O Ses Türkiye İstanbul Elemeleri

www.tips-fb.com
İstanbulluların beklediği haberi yayınlıyorum arkadaşlar size bir çok istanbullu istanbulda o ses türkiye istanbulda eleme yapacak mı diye soruyordu merakla beklenen soru bugün itibari ile cevaplandı.

O Ses Türkiye İstanbul elemeleri 09 Ağustos 2011 Salı günü Crystal Hotel Istanbul Turkey de saat 12:00 - 18:00 saatleri arasında yapılacaktır.

O Ses Türkiye Acunun Ses Yarışmasının başlamasına hemen hemen 2-3 hafta kaldı. Yakında Show Tv ekranlarında O Ses Türkiye izle 'yeceğiz...


O Ses Türkiye Başvuru


O Ses Türkiye Başvuru Şartları

7 Ağustos 2011 Pazar

O Ses izle

www.tips-fb.com
O Ses Türkiyenin başlamasına günler kaldı artık o ses türkiye acun ılıcalının yeni ses yarışması çok yakında show tv de...

6 Ağustos 2011 Cumartesi

O Ses Türkiye Eleme Sonuçları

www.tips-fb.com
O Ses Türkiye Eleme Sonuçları hakkında ilk bilgimi sizlerle paylaşıyorum.

O Ses Türkiye eleme sonuçlarını bir çok arkadaşımız nasıl alacağını merak ediyor. O Ses Türkiye elemelerine giren arkadaşlarımız hepsi aynı sonucu bekliyor hepside diyorki ben kazanıcam. güzel duygu olsa gerek :)

Herkez O Ses elemelerinden bir cevap bekliyor bir sonuç bekliyor herkezin elleri de gözleride 1 telefonda sadece o ses arayacak beni kazandım artık demek için herkez an ve an bekliyor bir çok kişi acunn.com dan yada facebook yada twitter sayfalarından çıkmıyor o ses eleme sonuçlarını verecek diye.

Boşuna internette aramayın kazanan talihliler 15 Ağustos 2011 ile 15 Eylül 2011 arası telefon ile ulaşılarak o ses türkiye yarışması elemelerinde başarılı oldunuz diye bir ses gelecek. Bence herkez bu cevaba kitlensin :) Haydi hayırlısı olsun

O Ses Türkiye Elemeleri Hakkında

www.tips-fb.com
Bu yazımda O Ses Türkiye hakkında tüm merak edilenleri cevabını vereceğim arkadaşlar.

Bir çok kişi web sayfalarında aramalarda bulunmuş bazı merakları oluşmuş ve cevaplayan kimse olmamış ama velakin ben bunların cevaplarını sizlerle paylaşıyorum.

Ayrıca bu paylaştığım yazılar tamamen o ses türkiye resmi temsilcisinin birebir sözleridir.

06/08/2011 tarihinden itibaren merak edilenler

Soru 1 ) Bir çok arkadaş O Ses Türkiye Antalya ve İzmir Elemeleri tekrar olacakmı diye soruyor bunu cevabını sizlerle paylaşıyorum.

O Ses Türkiye yetkilisinin konuşmasında 6 temmuz 2011 tarihinden itibaren izmir ve antalyada tekrar bir elemenin şu anda söz konusu olmadığını ileriki günlerde bir süpriz olursa ancak ozaman izmir ve antalya elemelerinin olabileceğini söylüyor. Ama sizin yerinizde olsam sayfamızda hangi şehirde eleme var ona bakar ve o şehire giderdim.

Soru 2 ) O Ses Türkiye de elemelere katılmadan Başvuru formunu doldurdum ne yapmam gerekiyor diye sorular sormuş arkadaşlar.

Bu sorunun cevabını ise size şöyle veriyorum o ses türkiyeye başvurunuz kabul edilir ise siz başvuru formunda bıraktığınız telefon numarası ile sizlere ulaşacaklar ve diğer konu ise başvuru formu doldurmadanda etkinlik yeri neresi ise şu anda ankarada elemeler var direk elemelere form doldurmadan katılabilirsiniz.

Soru 3 ) O Ses Türkiye elemelerine katıldım eleme sonuçlarını ne zaman alabilirim diye sormuş bazı arkadaşlar ?

Öncelikle cevap olarak şunu belirteyim ki o ses türkiye elemelerine giren arkadaşlar sonuçlarını bir internet sitesinden yada mail aracılığı ile ulaşım olmayacaklar. Elemelerden tam not alarak başarı gösteren arkadaşlar Eylül ayının ortasına doğru bıraktıkları cep telefonu numarasına ulaşılarak o ses türkiye yarışmasına katılmaya hak kazandınız sözcüğü ile sizleri mutlu edecek. o ses türkiye eleme sonuçları

Soru 4)  O Ses Türkiye İstanbul Elemeleri tekrar olacakmı diye bir çok soru gördüm ve bunu cevaplıyorum.

O Ses Türkiye yetkilisinin dün yani 5 temmuz 2011 günü verdiği cevaba göre istanbul elemeleri devam edecek...

O Ses Türkiye Başvuru

www.tips-fb.com
O Ses Türkiye Başvuru yapmak isteyenler için daha önce bir yazımı yayınlamıştım fakat yazımı güncellemekte fayda buldum.Çünkü bir çok kişi o ses yarışmasına başvuru yapmayı halen bilmiyor.

O Ses Türkiye Başvuru yani ingilizce deyimi ile reference to the sound turkey yapmak isteyenlerde tek aranılan şey sesine güveniyor olması eğer sizde sesinize güveniyorsanız bu yarışmaya katılın derim.

O Ses Türkiye Başvuru Şartları hakkındada daha önce bir yazı yazmıştım. Eğerki o ses başvuru şartlarına uyuyorsanız hemen o ses türkiye başvuru yapın...

O Ses Türkiye Yarışmasına çok az bir zaman kala hatırlatmak isteriz ki O Ses Türkiye izlemek isteyenler sitemizden online canlı o ses izleyebileceklerdir...

5 Ağustos 2011 Cuma

O Ses Türkiye Burcu Esmersoy

www.tips-fb.com
Japonyada güzellik yarışmasında ülkemizi temsil ederek dostluk güzeli madalyası alan burcu esmersoy o ses türkiye yarışmasına katılacak.

Cnn Türkte spor spikerliği yapan ve japonyada ülkemizi başarılı bir şekilde temsil eden esmer güzeli burcu esmersoy Acun ılıcalının yarışmalarını çok sevmişe benziyor anlaşılan.

Acun ılıcalının yarışmalarında Benimle Dans Edermisin yarışmasında boy gösteren ve sürviverada işleri sebebi ile katılmak isteyipte katılamayan burcu esmersoy o ses türkiyeye katılmayı düşündüğünü söyledi.

OSes Türkiyeye yarışmacı olarak değil sunucu olarak girmek istiyormuş burcu hanım haydi artık hayırlısı bakalım girebilecekmi?

O Ses Türkiye Ankara Elemeleri 6 Ağustos

www.tips-fb.com
O Ses Türkiye ankara elemeleri devam ediyor.


O ses ankara elemeleri 5 ağustosda yani bugün yapılıyordu elemeler yetişmemiş olacakki 6 Ağustos Cumartesi günü de Ankara'da sizlerle olacak.

12:00 - 16:00 saatleri arasında D^blyu Club'da elemelere katılabilirsiniz.

O Ses Türkiye yarışması başvuruları devam ediyor.

iyi şanslar.

4 Ağustos 2011 Perşembe

O Ses Türkiye Ankara Elemeleri

www.tips-fb.com
O Ses Türkiye ankaradada elemelere başlıyor. izmir, bodrum, antalya, istanbuldan sonra şimdi sıra ankaraya geldi.

Ankarada Dablyu Club 'Te yapılacak elemeler 5 Ağustos 2011 Cuma günü 12:00 - 18:00 saatleri arasında yapılacaktır.


o ses türkiye ankara, o ses türkiye ankara elemeleri, o ses ankara, o ses ankara elemeleri, o ses türkiye eleme sonuçları, o ses türkiye yarışması

3 Ağustos 2011 Çarşamba

O Ses Türkiye Elemeleri

www.tips-fb.com
O Ses Türkiye Elemelerine katılan arkadaşlarımız için bu yazım. Arkadaşlar o ses türkiye yarışmasına katılım yaptı iseniz sonucu nereden öğreneceğiz diyorsanız sitelere bakmanıza araştırma yapmanıza gerek yok bıraktığınız telefon numarası ile OSes Türkiye Başvurunuz Kabul edilmiştir denilecektir.

Bazı arkadaşlar soruyorlar ithafen duyrulur...

Acun Ilıcalının Yeni Teknesi

www.tips-fb.com
Acun ılıcalı hakkında ne diyeceğimi bilemiyorum gerçekten gerçekten süper ötesi bir adam ve her yaptığı iştende başarılı olarak çıkıyor ve bunlarında hakkını alıyor tabikide. Spor otomobiller, motosikletler ve uçaktan sonra kendine yeni bir oyuncak alan acun ılıcalı zenginlere taş çıkartıyor gerçekten.

2 ay önce Show tv ile yeni sezon için yeni bir anlaşma yapan acun ılıcalı show tv ile aylık 9 Milyon $ 'a anlaştı.Bu paranında hakkını veriyor doğrusu bu para ile almış olsa gerek bizide ilgilendirmez ya 1575 beygir gücünde 3 motorlu Donzi marka sürat motoru için tam 650 Bin $ ödedi.Acun abi bizide gör yahu diyesim geliyor içimden.Donzi marka sürat motoru ile Fatih terimide bodrumda ziyaret eden acun kameralarada gülümsemekten kaçmıyor :)

Acun abiye yakışır doğrusu okadar çalışıyor şimdide sitemizde belirttiğimiz gibi O Ses Türkiye yarışmasını sunmaya hazırlanıyor. O Ses Türkiye Çok Yakında...

2 Ağustos 2011 Salı

O Ses Türkiye İstanbul Elemeleri 3 Ağustos

www.tips-fb.com
O Ses Türkiye bugün olduğu gibi yarında elemeleri var o ses türkiye yarışması istanbul elemeleri 3 ağustos 2011 tarihinde yeniden yapılacaktır.O Ses Türkiye istanbul elemeleri için detaylı olarak bilgi alabilmeniz için tıklayınız

o ses türkiye istanbul elemeleri

1 Ağustos 2011 Pazartesi

O Ses Türkiye İstanbul Elemeleri

www.tips-fb.com
O Ses Türkiye Yarışması istanbul elemeleri ;

Zaman : 02 Ağustos Salı · 12:00 - 18:00 saatleri arasında Taksim Crystal Hotelde yapılacaktır.

Ses renginizi en iyi gösteren 2 adet popüler şarkıya hazırlık yapmayı ve varsa altyapılarını getirmeyi sakın unutmayın.


Taksim Crystal Hotel Nerede
Recep paşa Caddesi No:7 34437
Taksim, Turkey
Tam olarak nerede = Taksim Talimhane’de bulunan Crystal Hotel; Nişantaşı, Osmanbey, istiklal caddesi gibi alışveriş merkezlerine ve Lütfi Kırdar Kongre Merkezine sadece yürüyüş mesafesindedir.Havaalanına 18 km. Toplu taşıma araçlarından Otobüs durağına 20 mt. , Metro istasyonuna 10 mt. Uzaklıktadır.

Taksim CryStal Hotel Haritada nerede ?

haritayı büyütmek için resme tıklayınız

O Ses Türkiye

www.tips-fb.com


SENDE SESİNİ DUYUR

O Ses Türkiye yarışmasına katılanların, katılmak isteyenlerin ve binlerce kişi tarafından izlenmek istiyorsanız 50.TL Ücret karşılığında O Ses Türkiye Fan Sitemizde Video Klibiniz yayınlanacaktır.

Detaylı Bilgi için cesurturk1987@msn.com mail atınız...

Show Tv

www.tips-fb.com

O Ses Türkiye Müzikleri & Video & Resimleri

www.tips-fb.com
O Ses Türkiye Yarışması bilindiği üzere ekim ayı başlarında sizlerle buluşacak. o Ses Türkiye yarışmasının tüm müziklerini, videolarını, resimlerini sitemizden dinleyebilir ve indirebilirsiniz. Tabi ki Program başladıktan sonra. O Ses Türkiye müzikleri, O Ses Türkiye Videoları, O Ses Türkiye klipleri, o ses türkiye resimleri, o ses, o ses yarışması

O Ses Türkiye Jürileri Kesinleşiyor

www.tips-fb.com
Ekim ayında Show Tv ekranlarında yayına girmeye hazırlanan o ses yarışmasının jürileride yavaş yavaş kesinleşmeye başlıyor.

Acunun hollandadan aldığı program hatırlandıgı gibi Amerika ve Hollandada izlenme rekorları kırmıştı.The Voice Turkey yani o Ses Türkiye yarışması olarak ekranlara gelecek programda acun ılıcalı rüya jüri olarak nitelendirdiği jüri üyelerinde Hadise den sonra diğer 2 jüri üyesinide derinmedya açıkladı.

Mustafa Sandal ve genç kızların sevgilisi Murat Boz.

O Ses Türkiye Murat Boz, o ses türkiye mustafa sandal, o ses yarışması, o ses acun ılıcalı, o ses