29 Eylül 2011 Perşembe

O Ses Türkiye Elemeleri Devam Ediyor

www.tips-fb.com
O Ses Türkiye elemelerinin bu hafta aslında bitmesi gerekiyordu fakat yeteri kadar yarışmacı çıkmadı sanırım ki elemeler devam ediyor.

O Ses Türkiye Elemeleri 30 Eylül 2011 Tarihinde Almanya Köln, 01 Ekim Ankara ve Almanya Berlin, 02 Ekim İzmir ve Amsterdam 'da elemeler yapılacak.Elemelere katılmak isteyen arkadaşlar en az 2 şarkı ezberleyip gelmeleri gerekmektedir ve enstrumanıda varsa yanında getirmesi o kişiye ek avantaj sağlayacaktır.Eleme sonuçlarınında ne zaman açıklanacağı hala merak konusu.




O Ses Türkiye Almanya / Köln Elemeleri

Yer : Tıtanıc Hotel
Elisabeth Mara Strasse 4 Mitte 10117 Berlin
Almanya

Zaman : 01 Ekim Cumartesi · 12:00 - 19:00

O Ses Türkiye Ankara Elemeleri

Yer : Dblyu Club
Dblyu Restaurant Çayyolu Minasera AVM 2.Kat Umitkoy
Ankara (Ankara, Turkey)

Zaman : 01 Ekim Cumartesi · 12:00 - 19:00

O Ses Türkiye İstanbul Elemeleri

Yer : Taksim Crystal Hotel
Receppaşa Caddesi No:7 34437 Taksim,
Taksim, Istanbul, Turkey

Zaman : 02 Ekim Pazar · 12:00 - 18:00

O Ses Türkiye Amsterdam Elemeleri

Yer: Rhone Kongre Merkezi
Rhoneweg 12, 1043 AH
Amsterdam

Zaman : 02 Ekim Pazar · 12:00 - 19:00

O Ses Türkiye izmir Elemeleri

Yer : EGE Palas Hotel
Cumhuriyet Bulvarı No:210 Alsancak
Alsancak, Konak (Alsancak, Izmir)

Zaman : 02 Ekim Pazar · 12:00 - 19:00

25 Eylül 2011 Pazar

O Ses Türkiye Ayda

www.tips-fb.com
İlk olarak O Ses Türkiye Yarışmasına başvuru yapıp fakat başvurusu reddedilen ayda ardından yetenek sizsine katılır. Annesi Türk Babası iran doğumlu olan ayda isveç doğumlu fakat ingiltere 'de yaşıyor.

İngilterede ailesi ile yaşayan Ayda Mosharraf üniversitede okuyor. Yetenek sizsiniz yarışmasına katıldığında türkçe konuşmakta zorluk çeken ayda gülünç ama bir okadarda sevimli anlara imza attı.Sahnede gösterdiği performansla ilgi gören ayda slow başladığı şarkısını hareketli olarak bitiren ayda gerçekten çok güzel bir ses performansı çıkardı.

Şarkısını bitirdikten sonra oylamaya geçildi fakat acun ılıcalı sesinin güzelliğinden ötürü ayda mosharrafı o ses türkiyeye yönlendirdi orada daha başarılı performans göstereceğini söyledi ve ilk olarak O Ses Türkiye Yarışmacı adayı belli oldu.




24 Eylül 2011 Cumartesi

Acun Ilıcalının Aziz Yıldırım ve O Ses Türkiye Açıklamaları

www.tips-fb.com
Burada laf çok programına katılan Acun Ilıcalı Cnn Türk ekranlarında Mesut Yar 'ın sorularını yanıtladı. Koyu bir fenerbahçeli olan Acun ılıcalıdan Aziz Yıldırımada canlı yayından destek verdi.

Şike soruşturması kapsamında tutuklanan ve cezaevine giren aziz yıldırım için arka arkaya övgüler dizen acun ılıcalı her zaman destek olacağız arkasında olacağız dedi.

Futbolda normal durumlar harici herşeye karşı olduğunuda belirten Acun ılıcalı her zaman dürüstlükten yana olduğunu fakat ülkemizde yargısız infazın çok fazla olduğunu ve çok başına geldiğinide belirten Acun ılıcalı buna örneğen Veli göçerden bahsetti.

Fenerbahçeli olduğundan her zaman gurur duyan Acun ılıcalı sözlerini tekrarlayarak futbolda kuralların dışında her şeye karşıyım dedi.

Öte yandan büyük bir çalışma temposu içinde olan Acun ılıcalı iş ve aile dedi hayatımda bundan başka hiçbirşey olmuyor olamıyor dedi ailesine bile zor vakit ayırmaktan yakınan acun ılıcalı o ses türkiye içinse çok güzel bir program olacağından ve herkezin zevkle izleyeceğinden bahsetti.

Birbirinden muhteşem 4 jüri seçtiğini ( Hadise, Mustafa Sandal, Hülya Avşar, Murat Boz ) söyleyen Acun o ses türkiye yarışmasının ise sunuculuğunu Burcu Esmersoy 'un yapacağını belirtti.

19 Eylül 2011 Pazartesi

Acun Ilıcalı Özel Uçakla Deplasmana Gitti

www.tips-fb.com
Fanatik Fenerbahçeli Acun ılıcalı Hafta sonu oynanan Gaziantepspor Fenerbahçe maçına (Deplasmana) 7 Milyon $ 'a aldığı Cessna Citation XLS  marka özel uçağıyla gitti.

Yanına 7 arkadaşını da alan acun ılıcalı istanbuldan havalandıktan sonra gaziantep hava alanına iniş yaptı buradan 7 arkadaşı ile birlikte maça giden acun ılıcalı maçı izledikten sonra 3-1 'lik skorun ardından maçın sevinciyle arkadaşları ile birlikte istanbula döndü.

O Ses Türkiye yarışmasına çok az bir zaman kala oldukça başarılı yarışmalara imza atan Acun Ilıcalı doğrusu çalıştığı kadarda eğlenmeyi hak ediyor.

17 Eylül 2011 Cumartesi

O Ses Türkiye Yeni Fragmanı

www.tips-fb.com
O Ses Türkiyenin kadrosu artık tamamen belli oldu.Acun Ilıcalının yönettiği Ses Yarışmasındaki Jüriler Hadise, Mustafa Sandal, Hülya Avşar ve Murat Boz. Bu 4 sanatçının jüriliğini yapacağı ses yarışmasınında yeni fragmanı çekilmiş.

O Ses Türkiye 1 Bölüm videolarınıda Ses Yarışması başladığı andan itibaren tekrar olarak sitemizden izleyebilirsiniz.

Türkiye'nin en iyi sesini arayacak olan 'O Ses Türkiye'nin yeni tanıtımı yayınlandı.

Kadrosunda Hülya Avşar, Mustafa Sandal, Hadise ve Murat Boz'u bulunduran yarışma Ekim ayında ekranlarda olacak.

'O Ses Türkiye'nin yeni tanıtımını aşağıdan izleyebilirsiniz



16 Eylül 2011 Cuma

Acun Ilıcalı Boşanmıyor

www.tips-fb.com
O Ses Türkiye yarışmasına başlayacağının arefesi boşanma davaları ile uğraşan acun ılıcalının eşi Zeynep Ilıcalı kendisini 18 yaşında br kızla aldattığı gerekçesiyle boşanma davası açmıştı.

Zeynep Ilıcalı eşi olan Acun ılıcalıdan evlilik süresinde edinilen tüm mal varlığının yarısını istemiş 50.000 TL ve nafaka olarakda ayda 30.000 TL nafaka talep etmişti.Fakat davanın son duruşması Beykoz Aile Mahkemesi’nde yapılmış fakat davacı zeynep ılıcalı, davalı Acun ılıcalı ve iki tarafın avukatları duruşmaya katılmamış bu yüzdende dava düşmesine karar verildi.

Tarafların 3 ay içinde davayı yenilememesi durumunda dava tamamen düşecek ve açılmamış sayılacak.Umarım boşanmazlar çünkü Acun ılıcalı gerçekten sevdiğim ve değer verdiğim bir şahıs.

O Ses Türkiye Hadise

www.tips-fb.com
O Ses Türkiye yarışmasının başlamasına aylar kala demeyeceğim çünkü sadece haftalar kaldı çekimler hazırlıklar başlamış olmalı ki hadise o ses türkiye çekimlerinden bir poz vermiş ve twitterında paylaşmış bizde bu fotoğrafı sizlerle paylaşıyorum.Fotoğrafı büyük görmek için üstünü tıklayıp büyütmeiz yeterli.

Sizlerle O Ses Türkiye hakkında tüm haberleri, videolar anında paylaşıyoruz. Bize ilginizden ötürü teşekkür ederiz.Ayrıca yarışma başladığı zaman sitemizden o ses türkiyeyi izleyebilirsiniz.


13 Eylül 2011 Salı

O Ses Türkiye 18 Eylül Elemeleri

www.tips-fb.com
O Ses Türkiye Elemeleri şu anki en son programı ise istanbulda yapılacak 18 Eylülde yapılması planlanan elemeler İstanbul Taksim Crystal Hotel 'de 12:00 - 18:00 saatleri arasında yapılacak.


Acun Ilıcalı 'nın başkomutasındaki o ses türkiye yarışması ses elemelerinde sesinize güveniyorsanız sitemizden o ses türkiye başvuru bölümünden kaydınızı yaptırabilirsiniz. Eğer ki seçilirseniz size telefonla ulaşacaklar. Elemelere çağırmaları durumunda ise kendinize uygun 2 şarkı ile elemelere gidin ve yanınızdada alt yapınız varsa almayı sakın unutmayın.

O Ses Türkiye 13 Eylül Elemeleri

www.tips-fb.com
Elemelerde son haftalara giriyoruz arkadaşlar artık geri sayım başladı o ses türkiye başlıyor 13 Eylül Salı günü 12:00 - 18:00 saatleri arasında İstanbul Taksim Crystal Hotel'de elemeler yapılacak.

Elemelere katılacak yarışmacılar 2 güzel şarkı ile hazırlanmayı unutmasın ve varsa yanınızda alt yapınızıda getirirseniz elemelerde kazanma şansınız 1 kat daha artacaktır.Acun ılıcalı 'nın yarışmasına katılmak istiyorsanız profesyonel görünmelisiniz ki. Profesyonel sanatçılarla karşılaşasınız...

Seçilirsen müzik dünyasının starları sana koçluk yapacak ve her hafta juri üyeleri önünde yarışacaksın. Ama önce sesinle sana sırtı dönük koçları etkilemelisin. Eğer koçlardan biri sesinden etkilenirse sana koçluk yapmak isteyecek. Birden fazla koçu etkilersen seçme hakkı sende olacak! Hangi sesin büyük ödüle layık olduğuna Türkiye karar verecek!

10 Eylül 2011 Cumartesi

Fransız Kızın Çok Güzel Sesi

www.tips-fb.com
Webte gezerken bir arkadaşın sitesinde o ses türkiye de bir videoya rastladım gerçekten güzel bir videoya rastladım.Video aynı ses yarışmasından fakat yarışmanın adı o ses değil zannediyorum.Fransada ki yarışmada Bir kız ve bir erkek aynı grupta bir ses gösterisi yapmışlar ama gerçekten muhteşem bir müzik olmuş sizlerde aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.Bana gerçekten hak vereceksiniz.


9 Eylül 2011 Cuma

O Ses Hollanda

www.tips-fb.com

O Ses Türkiye Elemelerinden Görüntüler

www.tips-fb.com
O Ses Türkiye de son haftalara girerken elemelere giren arkadaşlarda heyecanlar giderek artıyor çünkü elemeler yarından sonra bitiyor yani en son pazar günü oses türkiye çanakkale elemelerinden sonra bir kez daha elemeler yapılmayacaktır.

Bazı arkadaşların elemelerden görüntüleri yayınlandı ve eleme sonuçları da artık ufak ufak belli olmaya başladı arkadaşlar bazı arkadaşlara eleme sonuç cevapları gelmeye başladı ama tamamen kesinleşen eleme sonuçları 15 Eylül 2011 tarihinde netleşecek.

Şimdi elemelere girenlerden görüntüler video paylaşmak istiyorum sizlerle izleyebilirsiniz....





8 Eylül 2011 Perşembe

O Ses Yarışması 25 Ülkede Yayına Başlıyor

www.tips-fb.com
Yapımı Hollandaya ait olan O Ses Yarışması Hollanda, Amerika, Türkiye 'den sonra şimdi 25 ülkede daha ekranlara gelekecek.Ukrayna, Bulgaristan, İngiltere, Avustralya, Belçika ve Meksika da dahil olmak üzere tam 25 ülkede yayına girmeye hazırlanıyor.


Hollandada ekranlara geldikten sonra çığ gibi büyüyen o ses yarışması Christina Aguilera, Cee Lo Green, Blake Shelton ve Adam Levine gibi antrenörler ile büyük NBC televizyon Ses büyük bir hit haline geldi! O Ses yarışmasına haftalar kala heyecan giderek artmaya devam ediyor.

OSes Türkiye Son Hafta Elemeleri

www.tips-fb.com
O Ses Türkiye Gaziantep Ön elemeleri
9 Eylül 2011 Cuma 12.00 - 18.00 saatleri arasında Yesemek Hotel Adres: İsmail Say Sokak No:4 Gaziantep www.yesemekotel.com

O Ses Türkiye Muğla Ön elemeleri
9 Eylül 2011 Cuma 12.00 - 18.00 saatleri arasında Tuna Hotel Adres: Kötekli Mahallesi Marmaris Karayolu 3 km No:24 Merkez - Muğla www.tunaotelmugla.com

O Ses Türkiye Samsun Ön elemeleri
9 Eylül 2011 Cuma 12.00 - 18.00 saatleri arasında Grand Asos Hotel Adres:Kale Mh Atatürk Bulvarı No 148 (Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü Karşısı) 55030 İlkadım Samsun www.samsunasos.com

O Ses Türkiye Eskişehir Ön elemeleri
9 Eylül 2011 Cuma 12.00 - 18.00 saatleri arasında Albatros Hotel Adres: Yenibağlar Mahallesi Üniversite Caddesi Gün Sokak No:1 Eskişehir www.esalbatroshotel.com

O Ses Türkiye Bursa Ön elemeleri
10 Eylül 2011 Cumartesi 12.00 - 18.00 saatleri arasında Almira Hotel Adres: Ulubatlı Hasan Bulvarı No: 5 16200 Bursa www.almira.com.tr

O Ses Türkiye Çanakkale Ön elemeleri
11 Eylül 2011 Pazar 12.00 - 18.00 saatleri arasında Helen Hotel Adres: Kemalpaşa Mah. Cumhuriyet Meydanı No: 57 ÇANAKKALE www.helenhotel.com

7 Eylül 2011 Çarşamba

O Ses Türkiye Fragmanları Videoları Yorumları

www.tips-fb.com
O Ses Türkiye yarışmasına haftalar kala elemelere katılan yarışmacı adaylarda heyecan giderek artmakta.Benim bu konuyu açma sebebim o ses türkiye videoları sitemizde yayınlanıp yayınlanmaması konusunda bazı arkadaşlar sitemize o ses türkiye videoları, bölümleri, fragmanı, resimleri yayınlayamazsın gibi iddialı sözcükler sarfediyor.Açıklayayım..

O Ses Türkiye yarışması başladığı günden itibaren tüm fragmanlar ve bölümler sitemizden yayınlanacaktır.Hatta o ses türkiye yarışması o kadar güzel olacak ki bu yüzden sitemizde anketler yarışmalar dahi yapılacaktır.Sitemizi bol bol ziyaret edin.Sitemizin diğer sitelerden farkını görün.

iş Diğer siteler gibi forumlar kurup copy paste yapmakla olmuyor bizim yazılarımız her zaman özgün olup düşüncesel yorumlardan yararlanılmaktadır.

Sizde sitemizde o ses türkiye hakkındaki yorumlarını esirgemeyin.

O Ses Türkiye Elemeleri - Son Hafta

www.tips-fb.com
Elemelerde son haftalar! 8 Eylül Perşembe Trabzon ve Konya, 9 Eylül Cuma Eskişehir, 10 Eylül Cumartesi Bursa ve 11 Eylül Pazar Çanakkale'de buluşuyoruz. Ses renginizi en iyi gösteren 2 adet şarkıya hazırlık yapmayı ve varsa altyapılarını getirmeyi sakın unutmayın. Ayrıntıları ve kesinleşen elemeleri oses türkiye adresinden takip edebilirsiniz.

Seçilirsen müzik dünyasının starları sana koçluk yapacak ve her hafta juri üyeleri önünde yarışacaksın. Ama önce sesinle sana sırtı dönük koçları etkilemelisin. Eğer koçlardan biri sesinden etkilenirse sana koçluk yapmak isteyecek. Birden fazla koçu etkilersen seçme hakkı sende olacak! Hangi sesin büyük ödüle layık olduğuna Türkiye karar verecek!

6 Eylül 2011 Salı

O Ses Türkiye Yeni Fragmanı

www.tips-fb.com
O Ses Türkiye yep yeni bölümleri ile sadece osesturkiyeyarismasi.com da


O Ses Türkiye, o ses türkiye yeni bölüm, o ses türkiye fragman, O Ses Türkiye yarışması, oses türkiye, O Ses Türkiye izle, o ses izle,

5 Eylül 2011 Pazartesi

O Ses Türkiye Elemeleri Sona Eriyor

www.tips-fb.com
O Ses Türkiye elemeleri tüm hızla devam ediyor. OSes Türkiye elemeleri bu hafta itibariyle son buluyor. Elemeleri kaçıranların bu son elemeleri kaçırmaması gerekli.

O Ses Türkiye Antalya elemesi 6 Eylül 2011 Salı günü 12.00 – 18.00 saatleri arasında Antalya Adonis Hotel’de yapılacak.

Elemelere performansınızı en iyi şekilde sergilediğiniz iki şarkı ile katılarak şansınızı daha çok arttırabilirsiniz.

Acun Ilıcalı O Ses Türkiye Hakkında Bilgiler Veriyor

www.tips-fb.com
Acun ılıcalı star tv de o ses türkiye hakkındaki planlarını anattı detaylı olarak.Programın nasıl işleyeceği hakkında kaç yarışmacı kaç jüri elemeler nasıl olacak bütün bu bilgileri paylaştığımız videodan izleyebilirsiniz. O Ses Türkiye bölümleri çok yakında sitemize eklenecektir.

O Ses Hollandadan Kim de boer

www.tips-fb.com
OSes türkiyenin başlamasına haftalar kala heyecan giderek artmaktadır. Herkez eleme sonuçları beklerken bir yandanda heyecan içinde kazanırsam yapabilirmiyim düşüncesi hakim.Şimdi size o ses hollandada birkaç video paylaşacağız beğeneceğinizi umuyorum.ve o ses türkiye izle menizi şiddetle tavsiye ediyorum çok güzel bir program olacak.Acun ılıcalı yaptımı tam yapar arkadaş. :)




o ses, o ses izle, o ses türkiye izle, o ses yarışması, o ses türkiye yarışması, o ses türkiye başvuru, o ses türkiye jüri, o ses türkiye elemeleri, o ses türkiye jürisi

4 Eylül 2011 Pazar

O Ses Türkiye Başlıyor

www.tips-fb.com
işte beklediğimiz an geliyor.O Ses Türkiyenin başlamasına artık haftalar kaldı. O Ses Türkiye çok farklı bir yarışma 4 tane jüri var Fakat unutmayın jüri ile siz aynı takımdasınız.Evet jüri sizin koçunuz jüri ile birlikte çalışacaksınız ve türkiyenin sesi olmaya gayret göstereceksiniz.

Sesinize güveniyorsanız O Ses Türkiye Yarışmasına katılın

Bambaşka bir yarışma bu ve acun ılıcalı bu yarışmaya sesi güzel olanları istiyor.Kendime güveniyorum diyorsanız hemen o ses türkiyeye başvurun ve türkiyenin sesi siz olun.

O Ses Türkiye başvuru formu
O Ses Türkiye başvuru tarihleri
O Ses Türkiye hangi kanalda
oses türkiye

3 Eylül 2011 Cumartesi

O Ses Türkiye 5 Bölüm Videoları Full

www.tips-fb.com
O Ses Türkiyenin 5 Bölümü dün akşam show tv de ekranlara geldi.Acun Ilıcalının yapımcılığını ve yönetmenliğini yaptığı o ses türkiye yarışmasında toplam 28 yarışmacı seçildi.

Ekranlara ilk geldiğinden itibaren büyük beğeni toplayan o ses türkiye yarışması izlenme rekorlarınıda kırmaya devam ediyor. Acun ılıcalı her zamanki başarılı çalışmalarını o ses türkiye yarışması üzerindede göstermişe benziyor anlaşılan...



1 Eylül 2011 Perşembe

O Ses Türkiye Yeni Jürisi Murat Boz

www.tips-fb.com
OSes Türkiye yeni jüri üyesi sonunda belli oldu Ekim ayından itibaren Show tv ekranlarında yayınacak program olan o ses türkiye yarışmasında murat boz jüri üyesi olarak başlayacak.

Hadise, Mustafa Sandaldan sonra 3. jüri olarakda kesinleşecen yeni jüri üyesi murat boz o ses türkiye yarışmasına yeni renk katacağını düşünüyor.

Yeni jüri üyesi Murat Boz 'un programa çok renk katacağını açıklayan Acun Ilıcalı “Murat Boz genç, yetenekli ve çok fazla hayranı olan bir sanatçı. Yarışmamıza çok renk katacağına eminim” dedi.