30 Ekim 2011 Pazar

O Ses Türkiye Murat Bozun Ekibi ( 3.Hafta )

www.tips-fb.com
O Ses Türkiyenin en genç ve en yakışıklı erkeği olan Murat Boz geçen hafta 3 Bölümde tv karşısına süper bir performans ile çıktı.

Genç kızların sevgili olan murat boz en iyi yarışmacılarıda yakışıklılığı sayesinde kapıp o ses türkiyenin en iyi yarışmacı kadrosuna sahip bir jüri üyesi. Murat Bozdan Sonra Hadise ve Hülya avşar, Mustafa Sandal diye sıralanıyor.

Murat Bozun o ses türkiye yarışması öncesi fazla tanımıyorduk doğrusu bu kadar sempatik, güler yüzlü ve konuşkan bir tip olduğunu bilmiyordum ama gerçekten çok süper bir insana benziyor.

3 Hafta sonunda ekibine 4 isim ekledi murat boz bunlar ;

O Ses Türkiye Murat Bozun ekibi (3 Hafta)



Özer Balkan ''Kış Güneşi'' 
Derya Avcı ''Olur Ya'' 
Samet Çelebi ''Day After Day'' 
Melis Kar ''I Have Nothing'' 











O Ses Türkiye Hadisenin Ekibi ( 3.Hafta )

www.tips-fb.com
O Ses Türkiye 'nin En Güzel ve En çekici jürisi olan Hadise 3 Haftayada bomba gibi girerek hayranlarına bir kez daha işte bu dedirtebildi.

Özellikle stirme up şarkısı ile zamanında gündeme bomba gibi düşen Hadise gerek sexi dansları ile gerekse güzel sesi ile Jürilik görevini bomba gibi yapmaya devam ediyor.

İzleyiciye keyifli dakikalar yaşatan Hadise Murat Boz ile sık sık kapışması ile izleyiciyi ekranlara bağlayıp güzel vakit geçirmesini sağlıyor.

O Ses Türkiye 3 Hafta da kendine 2 yarışmacı seçen Hadise kazanacak gibi görünüyor en güzel sesleri ve en güzel yarışmacıları Hadise alıyor bakalım görelim yarışma sonunda ne olacak...

O Ses Türkiye Hadise Ekibi 3 Hafta 

Bulut Temmuz '' Hit The Road Jack ''
Ege Şakrak ''Please Dont Stop The Music''





O Ses Türkiye Mustafa Sandalın Ekibi ( 3.Hafta )

www.tips-fb.com
O Ses Türkiye 3 Bölümün sonunda Mustafa Sandal Ekibine 3 kişi ekleyerek yoluna devam etti.

Yılların sanatçısı olan Mustafa Sandal Genç Kızlarında bir okadar sevgilisi fakat jüri içinde Murat Boz oldugu sürecede Mustafa sandal hep 2.Planda kalıyor.

Acun Ilıcalının Yapımcılığını ve yönetmenliğini yaptığı o ses türkiye yarışmasında 3 bölümde mustafa sandal bu 3 yarışmacıyı ekibine kattı.


Deniz Yüksel,''You Make Me Feel' 
Cansu Akbulut,''Dur'' 
Nursena Ökten''Beyonce ''Halo'' 

O Ses Türkiye 3 Hafta Mustafa Sandal Ekibi








O Ses Türkiye Hülya Avşarın Ekibi ( 3.Hafta )

www.tips-fb.com
O Ses Türkiye 3 Bölüm Hülya Avşarın Ekibini sizlerle paylaşıyorum...

O Ses Türkiyenin en yaşlı kurtu olan yılların sanatçısı Hülya Avşar bu hafta sadece grubuna 1 kişi ekleyerek ekip satısını 8e çıkarttı. Diğer Jüri üyeleri olan ; Hadise, Murat Boz ve Mustafa Sandal 'a göre çok geride kalan Hülya avşarı seçenlerden çıkacak bence birinci.


Hülya Avşarın 3.Hafta ekibine kattığı yarışmacı Ayda Mosharraf. Bilindiği üzere Ayda Mosharraf sesi ve güzelliği ile ilk olarak yetenek sizsinizde çıkmıştı ve acun ılıcalının aşırı beğenimi ile o ses türkiyeye transfer etmişti Aydayı.

O Ses Türkiye Hülya Avşarın Ekibi 3 Hafta



27 Ekim 2011 Perşembe

O Ses Türkiye 4 Bölüm Fragmanı

www.tips-fb.com
O Ses Türkiye 4.haftasına girerken elemelerde bir okadar hızla devam ediyor. O Ses Türkiye yarışmasında 4. Haftada Acun Ilıcalı ve Jüri üyeleri olan Hadise, Murat Boz, Mustafa Sandal ve Hülya avşar şovlarını eksik etmeyecek.

Özellikle izleyiciye yarışmacıların söylediği müziklerle eğlenceli dakikalar yaşatan o ses türkiye jüri üyelerinin birbirleri ile itişmeside izleyiciye büyük keyif veriyor.Özellikle bu jüri üyelerinin nasıl insanlar oldugunu öğrenebiliyoruz.Hiç kimse bilmezdi ki Murat bozun bu kadar sempatik ve eğlenceli bir sanatçı oldugunu ama o ses türkiye yarışmasında bunu izledik ve gördük.

O Ses Türkiye 4 Bölüm Fragmanını sizlerle paylaşıyorum.O Ses Türkiye 4 Bölüm izlemek isteyen ziyaretçiler 31 Ekim 2011 Tarihinde yayın saatinde sayfamızda bulunurlarsa sayfamızdan canlı o ses türkiye yarışmasını izleyebilirler...

O Ses Türkiye 4 Bölüm Tanıtım Filmi

26 Ekim 2011 Çarşamba

O ses Türkiye İstanbul Elemeleri 27-28 Ekim

www.tips-fb.com
O Ses Türkiye Elemeler devam ediyor! 27 Ekim Perşembe ve 28 Ekim Cuma günü 12:00 - 19:00 saatleri arasında İstanbul Crystal Hotel'de sizleri bekliyoruz.

Seçilirsen müzik dünyasının starları sana koçluk yapacak ve her hafta juri üyeleri önünde yarışacaksın. Ama önce sesinle sana sırtı dönük koçları etkilemelisin. Eğer koçlardan biri sesinden etkilenirse sana koçluk yapmak isteyecek. Birden fazla koçu etkilersen seçme hakkı sende olacak! Hangi sesin büyük ödüle layık olduğuna Türkiye karar verecek!

O Ses Türkiye Elemeleri

Zaman : 27 - 28 Ekim Perşembe · 12:00 - 19:00
Yer : Taksim Crystal Hotel
Receppaşa Caddesi No:7 34437 Taksim,
Taksim, Istanbul, Turkey

Yarışmaya istanbuldan katılamayacak arkadaşlar veya elemeleri kaçıran arkadaşların o ses türkiye başvuru kısmından başvurularını yapabilirler. O Ses Türkiye İstanbul Elemelerini kaçırmayınız...Sayfamızdan pazartesi günleri o ses türkiye izleyebilirsiniz.

25 Ekim 2011 Salı

O Ses Türkiye 3 Bölüm Videoları

www.tips-fb.com
O Ses Türkiye 3.Bölümün en çok konuşulan ismi ise tereddütsüz hadise oldu. Özellikle Pazartesi akşamı show tv de yayımlanan o ses türkiye yarışmasında hadise, murat boz, hülya avşar ve mustafa sandalın jüriliğindeki yarışmacılarda birbirinden güzel seslere sahiptiler...

Evet şimdi sizi o videolarla başbaşa bırakıyorum. 


Dün milyonlarca kişi bu yarışmayı seyretti. izlenme rekorları kıran bu yarışma programını tekrar videolarını izleyebilirsiniz.



















































































22 Ekim 2011 Cumartesi

O Ses Türkiye İzmir Elemeleri 23 Ekim

www.tips-fb.com
O Ses Türkiye Elemeleri hızla devam ederken Antalya, istanbul, ankaradan sonra sıra izmirde yapılacak.

O ses Türkiye elemeleri İzmir'de devam ediyor. 23 Ekim Pazar günü 12:00-19:00 saatleri arasında, İzmir Marche Cabaret'de buluşuyoruz. Ses renginizi en iyi gösteren 2 adet popüler şarkıya hazırlık yapmayı ve varsa altyapılarını getirmeyi sakın unutmayın.


Marche Cabaret
1471 Sokak No:22 Alsancak
İzmir (İzmir, Turkey)

20 Ekim 2011 Perşembe

O Ses Türkiye Antalya Elemeleri 23 Ekim

www.tips-fb.com
O Ses Türkiye 'de İstanbul, Ankara 'dan sonra en son eleme Antalyada yapılacaktır.23 Ekim Pazar günü 12:00-19:00 saatleri arasında, Adonis Hotel Antalya 'da buluşacağız.

Elemelerin yapılacağı en son şehir olan antalyada başruvu yerine elemeye gelirken 2 adet şarkı ezberleyip gelmenizi ve bunun mümkünse pop ve yabancı olmasını tavsiye ediyoruz.Elemelere gelirken 2 şarkı ve alt yapınız gitar saz vs varsa alıp gelmenizi tavsiye ediyorum.


Antalya Adonis Hotel
Eski Lara Yolu 07100
Antalya (Antalya, Turkey)

O Ses Türkiye Ankara Elemeleri 22 Ekim

www.tips-fb.com
Elemeler büyük bir hızla ilerlerken bir başvuru yeride Ankara olarak belirlendi. O Ses Türkiye Ankara Elemeleri 22 Ekim Cumartesi günü 12:00-19:00 saatleri arasında, Ankara Dblyu Club'de elemeler yapılacaktır.

Sesinize ve kendinize güveniyorsanız Ankarada ikamet ediyorsanız O Ses Türkiye Ankara Elemelerini kaçırmayınız.Elemelere katılmak için 2 adet güzel bir parça ile eleme yerine gidebilirsiniz.Seçilen müzik pop veya yabancı türü olursa daha iyi olur çünkü o ses türkiye yarışmasında show tv de yayınlanan programda o ses türkiye izlerken genellikle bu türler yarışmaya katıldığını görüyoruz.Bu yüzden başvuru yaparken bunlara dikkat edilmesini tavsiye ediyorum.


BLYU CLUB
Cayyolu Minasera Avm 2. kat Umitkoy
Ankara (Ankara, Turkey)

O Ses Türkiye İstanbul Elemeleri 21-22 Ekim

www.tips-fb.com
O Ses Türkiye Elemeleri büyük bir hızla devam ediyor arkadaşlar. 21 - 22 Ekim Cuma ve Cumartesi günleri12:00-19:00 saatleri arasında, Taksim Crystal Hotel'de istanbulda yapılacak olan elemelere 2 adet şarkı ezberleyerek gelebilirsiniz.Sesinize güveniyorsanız o ses türkiye elemelerini kaçırmayın çünkü artık bunlar son elemeler.

Taksim Crystal Hotel
Receppaşa Caddesi No:7 34437 Taksim,
Taksim, Istanbul, Turkey

18 Ekim 2011 Salı

O Ses Türkiye Hadisenin Ekibi ( 2.Hafta )

www.tips-fb.com
O Ses Türkiye Hadise Ekibi

O Ses Türkiye 2.Bölümün en çok konuşulan ismi ise tereddütsüz hadise oldu. Özellikle Pazartesi akşamı show tv de yayımlanan o ses türkiye yarışmasında yarışmacı olan Pelin 'in hikayesi jüreye duygulu anlar yaşattı. Özellikle Hadise pelinin hikayesini kendi hikayesine benzettiği için göz yaşlarını tutamayarak hüngür hüngür ağladı.

Yarışmaya katılan yarışmacı Pelinin ise annesi kanser olduğu için yarışmaya katıldığını dile getiren pelin kirim izleyicilerede duygusal anlar yaşattı.Fakat Hadisenin göz yaşına rağmen Hülya Avşarı seçmeside Hülya Avşar tarafından büyük sevinçle karşılandı...

Hadise ilk bölüm de Buse Türker, Nurullah Çükan, Huda Nached seçmişti. 2.Bölümünde ise Bihter Erkmen, Elif Şimşek ve Gökçe Özgül 'ü ekibine katarak ekip sayısını 6'ya çıkarttı...Bana göre de 2.Haftanın en iyi yarışmacısı ise Bihter Erkmen di. Bihter Hadiseyi seçerek kendi grubuna büyük bir avantaj sağlamış oldu.Birde şu çok dikkatimi çekti Genel olarak yabancı müzik söyleyenlerin hepsi Hadiseyi seçiyor özellikle 2 Bölüm de 3 yarışmacı seçti üçüde yabancı söyledi.Sanırım Hadisenin bu konuda ki tecrübesine güvendikleri için olsa gerek...

O Ses Türkiye Hadisenin ekibi (2 Hafta)

O Ses Türkiye Bihter Erkmen ''Left Outside Alone''



O Ses Türkiye Elif Şimşek ''Because Of You''



O Ses Türkiye Gökçe Özgül ''Stop''


O Ses Türkiye Hülya Avşarın Ekibi ( 2.Hafta )

www.tips-fb.com
O Ses Türkiye Hülya Avşar Ekibi


Aslında Hülya Avşar O Ses Türkiyenin en bilgili müzisyeni en bilgili jürisi fakat yarışmaya katılan yarışmacıların çoğu genç olduğu için Hülya Avşarı seçmek yerine en iyi sesler Hadise, Mustafa Sandal ve Murat boz 'a gidiyor çünkü genç jürilere daha çok güveniyorlar.Benim derdimden de sesimden de ancak genç bir jüri üyesi anlar gözü ile bakıyorlar. Aslında bana göre yanlış yapıyorlar.Şöyle düşünelim benim sesi çok güzel olsa fizik olarak sahneye de yakışsam 1. olarak Hadise, Murat Boz ve Mustafa Sandalı seçerim doğrumu evet... Fakat bütün sesi güzel insanların bu 3 jüriyi seçtiğini düşünürsek bu genç jüri üyelerinin sayıca fazla güzel sesli yarışmacıları olarak ekibi olacak. Bu sefer bunların çalıştırması çok güç olacak... Benim fikrim ise evet heyecan verici olarak görünmüyor kabul ediyorum fakat hülya avşarı seçerdim. Çünkü buna gelen sesi mükemmek kişilerin sayısı çok az olacağı için en iyi ses benimki olduğunu düşünsem kesinlikle hülya avşar derdim. Çünkü ekipte güzel sesli yarışmacı sayısı az olduğu için hülya avşar sana daha fazla vakit ayırıp daha fazla seni çalıştırma fırsatı bulacaktır. 


O Ses Türkiye 3 Bölüm 'de Hülya Avşara başarılar dilerim...


ilk Haftaki bölümünde Barış Ekmen, dilan elçi, esra yaman ve neylan serhat 'ı seçen Hülya Avşar 2. Hafta ekibine ise Özde Bade Derinöz, Merve Mete ve Pelin Kirim 'i seçerek yarışmacı sayısını 7'ye çıkarttı...


O Ses Türkiye Hülya Avşarın ekibi (2 Hafta)

Özde Bade Derinöz '' Haydi Gel Benimle Ol''



O Ses Türkiye Merve Mete ''Seni İstiyorum''



O Ses Türkiye Pelin Kirim ''Delikanlım''



O Ses Türkiye Murat Bozun Ekibi ( 2.Hafta )

www.tips-fb.com
O Ses Türkiye Murat Boz Ekibi

O Ses Türkiyenin en popüler erkek jürisi ise Murat boz. Murat Boz O Ses Türkiye 1 Bölümde en iyi yarışmacıları geçen hafta kapmıştı. Geçen hafta 3 yarışmacıyı ekibine katan Murat boz 2.Bölümde sadece 1 yarışmacıyı seçebildi.

Bu hafta da sempatikliği ve yakışıklılığı ile bütün kızların gönlünü feth eden Murat boz O Ses Türkiye 2 Bölümünde Günnur Çelik adlı yarışmacıyı seçti. ''Perişanım Şimdi''  adlı şarkıyı seslendiren günnur çelik ise büyük alkış topladı...

O Ses Türkiye yarışmasında Murat Bozun 1. Hafta Ekibini görmek istiyorsanız 'da Murat Boz Ekibi sayfamızı ziyaret ediniz.

Murat Bozun ise 3.Bölüm de daha kaliteli seçimler yapmasını diliyor kızlarımız :)

O Ses Türkiye Murat Bozun ekibi (2 Hafta)


O Ses Türkiye Günnur Çelik ''Perişanım Şimdi''


O Ses Türkiye Mustafa Sandalın Ekibi ( 2.Hafta )

www.tips-fb.com
O Ses Türkiye Mustafa Sandal Ekibi

Pazartesi akşamı yayınlanan o ses türkiye yarışması 2. Haftasındada birbirinden güzel seslere sahne oldu. Geçen hafta 1 yarışmacıyı seçerek en az ekibi olan mustafa sandal 2. Haftada en çok sesi seçen jüri üyesi oldu.

Bu haftada sessizliğini bozmayan mustafa sandal 2. Hafta ekibine Melis Gölgeli, Gamze Karabaş, Refik Umut Yeşil ve Melodi Özbatur 'u kattı.

O Ses Türkiye 'de bence en kötü yarışmacıları ise hülya avşar ile mustafa sandal seçiyor daha kaliteli sesleri seçip yarışmaya daha fazla heyecan katmalarını bekliyoruz. O Ses Türkiye 3 Bölüm 'de umarım daha iyi bir performans sergilerler...

Böylelikle Mustafa Sandal Ekibi 1.Haftadan 1 tane yarışmacı seçmişti 2. Haftada 4 yarışmacı seçerek kadrosunu 5 'e çıkarttı. Mustafa Sandalın İlk hafta ekibi için Mustafa Sandalın Ekibi Tıklayınız. O Ses Türkiye izlemek için sayfamızı sık sık takip ediniz.

O Ses Türkiye Melis Gölgeli ''Zor Kadın''



O Ses Türkiye Gamze Karabaş ''Aman Efendim''



O Ses Türkiye Refik Umut Yeşil ''Goodbye My Lover''



O Ses Türkiye Melodi Özbatur ''Je t'aime'' (Jötem)


17 Ekim 2011 Pazartesi

O Ses Türkiye 2 Bölüm Videoları

www.tips-fb.com
İlk haftanın ardından gelen o ses türkiye bu haftaki sesleriylede izlenme rekorları kırarak izleyiciye büyük keyif yaşatmayı başardı. Özellikle bihter erkmen 'in ''Left Outside Alone'' adlı parçasında jüri yerinden oynadı resmen 4 jüriyide seçtirmeyi başaran bihter erkmen büyük ilgi topladı.

Öte yandan Acun Ilıcalının yapımcılığını ve sunuculuğunu yaptığı o ses türkiye de jüri yine birbiriyle atışmaktan geri kalmadı. Seçilen yarışmacılar için varını yoğunu ortaya koyan jüriler seçilen yarışmacıya '' istersen kahve yapabilirim şimdi istermisin ? '' cümleleride izleyenleri kırdı geçirdi.

Hadise, Murat Boz, Hülya Avşar ve Mustafa Sandal her zamanki gibi de şık ve formunda olmaları gözlerden kaçmadı

Şimdi sizlere o ses türkiye 2 bölümü olan videolarını sizlerle paylaşacağım...Sayfamızdan O Ses Türkiye izle mek için en doğru adrestesiniz.

O Ses Türkiye Bihter Erkmen ''Left Outside Alone''




O Ses Türkiye Günnur Çelik ''Perişanım Şimdi''





O Ses Türkiye Elif Şimşek ''Because Of You''



O Ses Türkiye Gökçe Özgül ''Stop''



O Ses Türkiye Melis Gölgeli ''Zor Kadın''



O Ses Türkiye - Günnur Çelik ''Perişanım Şimdi''



Özde Bade Derinöz '' Haydi Gel Benimle Ol''



O Ses Türkiye Gamze Karabaş ''Aman Efendim''



O Ses Türkiye Merve Mete ''Seni İstiyorum''



O Ses Türkiye Refik Umut Yeşil ''Goodbye My Lover''



O Ses Türkiye Melodi Özbatur ''Je t'aime'' (Jötem)



O Ses Türkiye Pelin Kirim ''Delikanlım''


devamı geliyor...

16 Ekim 2011 Pazar

O Ses Türkiye İstanbul Elemeleri 17 Ekim 2011

www.tips-fb.com
Evet arkadaşlar size müthiş bir haberle geri dönüyorum o ses türkiye elemelerine katılmak isteyen fakat vaktinde yetişememiş arkadaşlar için müjdeli bir haberim var...

17 Ekim Pazartesi günü 12:00 - 19:00 saatleri arasında İstanbul Taksim Crystal Hotel'de elemeler yapılacaktır. Elemeler 12:00 - 18:00 saatleri arasında yapılacaktır.O Ses Türkiye yarışmasına katılmak isteyen arkadaşlar bu elemeyi kaçırmasınlar bence.

Onca ziyaretçi benimle görüştü nasıl katılabilirim diye günlerdir de soruyorlar bu elemeyi kaçırmasınlar çünkü belirlenen kontenjan dolduktan sonra birdaha eleme yapılmayacaktır.Sesine güvenen güzel müzik yapabilen arkadaşlar istanbulda yerini alsınlar gerçekten o ses türkiyeyi istiyorsanız istanbul dışındada olsanız şimdiden yola çıkın...

Ayrıca o ses türkiye 2 bölüm yepyeni bölümü ile yarın show tv de ekranlara gelecektir kaçırmamanızı diliyorum ve sayfamızdan show tv bölümünden canlı izleyebilirsiniz....Sayfamızı takip etmek için ise sağ üst köşeden sayfamızı beğeniniz...

15 Ekim 2011 Cumartesi

Acun Ilıcalının Hayatı ve O Ses Türkiye

www.tips-fb.com
Acun Ilıcalı onca programın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstleniyor peki bu adam hiç mi yorulmuyor eskiden spor muhabiriydi şimdi ise yarışmalar düzenliyor bence asıl yetenek sizsiniz acun ılıcalı.

Hayata ilk atıldığı gün iflas etmiştir Acun ılıcalı 1995 yılında istanbulda bir kot dükkanı açmıştır fakat şanssızlıklarından dolayı iş yeri iflas etmiştir. Tüm ümitlerini kaybettiği anda onu türkiyenin starı yapıcak şöhret basamaklarını çıkacak ilk teklif arkadaşı ilker yasinden gelmiştir.Futbolu çok sevdiğinden ötürü ve yüksek ilgisinden ötürü ilker yasin acun ılıcalıya beşiktaş muhabirliği vermiştir. Aslında koyu bir fenerbahçeli olan acun ılıcalı beşiktaşta bir süre muhabirlik yapmıştır. Büyük ilgi gören ve yıldızı burada parlayan acun ılıcalıyı şansa büyüka ekibine katmıştır.Televolenin spor ve magazin sunduğu bu dönemlerde acun ılıcalı kendine ait bir bölüm sunmaya ve dünyayı dolaşmaya başlamıştır.Özellikle alttaki videoyu izlemenizi tavsiye ediyorum :)



Spor dönemini bitirdikten sonra efsane program Acun Firarda programınını yapımcılığını ve sunuculuğunu yaparak tam 105 ülke gezmiş buralarda program yapmış bize dünyayı sanki sihirli bir aynadan göstermiştir.2005 yılında ise son noktayı koyarak Acun Medya şirketini kurmuştur.Bu şirket yönetmeliğinde Fear Factor, Survivor Kızlar - Erkekler, Survivor Türkiye - Yunanistan, Survivor Aslanlar - Kanaryalar, Var mısın Yok musun, Devler Ligi, Yetenek Sizsiniz, Yok Böyle Dans, Survivor Ünlüler - Gönüllüler ve O Ses Türkiye programlarının yapımcılığını, yönetmenliğini ve jüriliğini yapmıştır ve halen devam etmekte olan yetenek sizsiniz, yok böyle dans ve o ses türkiye programlarını yönetmektedir.Sayfamız olan o ses türkiye fan sayfamızdanda o ses türkiye izleyebilirsiniz.Acun Ilıcalıya buradan HELAL OLSUN diyorum...

12 Ekim 2011 Çarşamba

O Ses Türkiye Kamera Arkası

www.tips-fb.com
O Ses Türkiye Jürisinin Çekim Öncesi Büyük Heyecanı
Acun Ilıcalı, Hülya Avşar, Murat Boz, Mustafa Sandal ve Hadise'nin, O Ses Türkiye'nin ilk programı öncesi kuliste yaşadıklarını görmek ister misiniz?

Şimdi size o ses türkiyenin kamera arkası görüntülerini paylaşacağız.Görüntüde Hadise, Murat boz, Hülya Avşar, Mustafa Sandal, Acun Ilıcalı ve set görevlileri ve kameramanlar var.

İlk önce Acun çıkıyor sahneye yarışmayı tanıttıktan sonra sırayla jüriyi sahneye çağırmaya geliyor.Acun ilk önceliği Hadiseye veriyor ardından Mustafa Sandal ardından Hülya Avşar ve son olarak Murat boz sahneye çıkıyor oradaki elektrik gerçekten süper birşey izlenmeye değer izlemenizi tavsiye ederim.

O Ses Türkiye Kamera Arkası





O Ses Türkiye 2 Bölüm izle

www.tips-fb.com
Milyonları ilk bölümünde ekranlara kitleyen o ses türkiyeyarışması geçen haftanın oynanmasının ardından büyük beğeni topladı bununlada kalmadı başvuru sayısı binlere ulaştı.Buda demekki güzel bir program deme hissini uyandırıyor.


O Ses Türkiye 2 Bölüm Ne Zaman ?
ilk Bölümü 10 Ekim 2011 tarihinde oynanan o ses türkiye yarışmasının 2.Bölümü 17 Ekim 2011 tarihinde saat 20:00 da Show tv de oynanacaktır.Öte yandan elemeler hızla devam ediyor.Elemeye katılacak arkadaşlar o ses türkiye başvuru kısmından başvurularını yapabilirler...

O Ses Türkiye 2.Bölümü sitemizden Show tv den izleyebilirsiniz.Tanıtım Filmi ( Fragmanını ) da konumuzda izleyebilirsiniz.

O Ses Türkiye 2 Bölüm Fragmanı (Tanıtım Filmi) izle



O Ses Türkiye 2 Bölüm Videolarını izlemek için tıklayınız




11 Ekim 2011 Salı

O Ses Türkiye Hadise Ekibi

www.tips-fb.com
O Ses Türkiye Hadise Ekibi

O Ses Türkiye de Murat Boz ve Hülya Avşar ile en çok laf diyaloğuna giren jüri ise Hadise oldu.O Ses Türkiye yarışmasını uzun süredir bekleyen izleyici ve elemelere katılan yarışmacı aday adayları Hadiseyi gösteriş bakımından güzel bir kıyafet ve sexi bir bayan bekleyen izleyiciler ise yanıldı.

Bana göre ilk güne göre kötü giyinmişti Hadise giydiği elbise oldukça olgun ve yaşlı göstermişti bu genç ve güzel yarışmacıyı ama gününde en çok konuşulan ismi oldu sebebi ise yarışmacıları hülya avşarın elinden kapmasıydı.Ben bu kadar profesyonel bir yarışma beklemiyordum ama beklentimin üstünde bir yarışma oldu.Yarışmada Hadise 3 kişiyi ekibine kattı bu isimler ;

Buse Türker - Bu Böyle
Nurullah Çükan - Nasip Değilmiş
Huda Nached - Something's Got a Hold On Me

oldu. doğrusu son seçtiği yarışmacı olan ( Huda Nached ) yabancı kişiyi seçmesi beni şaşırtmadı çünkü Hadise 'de yurtdışında büyümüş avrupayı ve ingilizceyi iyi bilen bir kişi olduğu için şaşırtmasa gerek.

ve gelelim seçtiği yarışmacıların video kliplerine aşağıdan bu video klipleri izleyebilirsiniz. ;

O Ses Türkiye - Nurullah Çükan '' Nasip Değilmiş ''



O Ses Türkiye - Buse Türker '' Bu Böyle ''



O Ses Türkiye - Huda Nached '' Something's Got a Hold On Me ''


O Ses Türkiye Hülya Avşar Ekibi

www.tips-fb.com
O Ses Türkiye Hülya Avşar Ekibi

Acun Ilıcalı jüri üyesi olarak en doğru seçim olarak sanırım Hülya Avşarı seçmiş gerçekten. O Ses Türkiye Yarışmasının ilk bölümünde en renkli görüntüleri hülya avşar sayesinde gördük diyebiliriz.

Yarışmada Murat Boz ve Hadise ile sık sık kapışan ve bazı yarışmacılarıda yeteneği ve yılların sanatçısı olarak diğer jürinin ellerinden alan Hülya Avşar gerçekten yarışmada çok iyi bir performans sergiledi.

Yarışma büyük beğeni topladığı gerçek. Asıl yarışmayı izlerken bize renkli dakikalar yaşatan görüntüler ise yarışmacılardan değil jüri üyeleri arasındaki rekabetten geliyor.Hülya Avşar yarışmada grubuna 4 kişi ile en çok yarışmacı seçen jüri oldu. Hülya Avşarın Ekibinde ise
Barış Ekmen - Walking Away
Dilan Elçi - Ya Sonra
Esra Yaman - Ah İstanbul
Neylan -Serhat - Dance Me To The And of Love

ve sizlerle bu video klipleri paylaşıyoruz.


O Ses Türkiye - Dilan Elçi ''Ya Sonra''



O Ses Türkiye - Neylan ve Serhat ''Dance To Me Ve Love''



O Ses Türkiye - Esra Yaman ''Ah İstanbul''



O Ses Türkiye - Barış Ekmen ''Walking Away''



O Ses Türkiye Murat Boz 'un Ekibi

www.tips-fb.com
O Ses Türkiye Murat Boz Ekibi

O Ses Türkiye Yarışmasında günün en çok konuşulan ismi kuşkusuz Murat Boz oldu. Rakipleri olan Hülya Avşar, Mustafa Sandal ve Hadise ile sık sık polemiğe giren murat boz seçtiği yarışmacıları rakiplerine kaptırmamak için elinden gelenin en iyisini yaptı diyebilirim.

Özellikle Hülya Avşar ve Hadise ile uğraşan Murat biz izleyicilerede eğlenceli dakikalar yaşatarak isteği olan 3 yarışmacıyı ekibine kattı. Mustafa Sandalın ekibi ise sadece 1 yarışmacı var. Sanırım mustafa sandal sık eleyip ince dokuyacak gibi görünüyor.


O Ses Türkiye Yarışmasında ( Eren Yalçın - Acımayacak, Biriz Özbakır - l'al ve Erman Taylan - Yani ) 3 yarışmacıyı seçen Murat Boz bu yarışmacılarıda rakiplerinden söke söke aldı gerçekten ...ve Sizlerle bu video klipleri paylaşıyoruz.


O Ses Türkiye - Erman Taylan ''Yani''



O Ses Türkiye - Eren Yalçın ''Acımayacak''



O Ses Türkiye - Biriz Özbakır '' La'l ''


O Ses Türkiye Mustafa Sandalın Ekibi

www.tips-fb.com
O Ses Türkiye'de Mustafa Sandalın Ekibi


Günlerdir beklenen O Ses Türkiye nihayet dün akşam ilk bölümü ile show tv ekranlarında renkli görüntüleri konuk etti.İlk girişte fazla sessiz kalan Mustafa Sandal sessizliğini koruyarak en doğru yarışmacıyı seçmek için bekledi ve ilk yarışmacısı olan Kurşun Adres Sormaz ki şarkısını söyleyen Afak Algan 'ı ekibine dahil etti.


İlk Bölümün en suskun jürisi olarakda kayıtlara geçti.İşte O Ses Türkiye Mustafa Sandalın Ekibindeki Afak Alganın şarkısı Kurşun Adres Sormazki

Afak Algan - Kurşun Adres Sormaz Ki


10 Ekim 2011 Pazartesi

O Ses Türkiye 1.Bölüm Videoları izle

www.tips-fb.com
O Ses Türkiye ilk bölümü sonunda yayınlandı. Acun Ilıcalının sunuculuğunu yaptığı o ses türkiye 'de Hadise, Murat Boz, Mustafa Sandal ve Hülya Avşar Jüri olarak boy gösterdi. Birbirinden güzel seslerle jüri karşısına geçen yarışmacılar sesleri ile jüri ekibini zorladı.

İlk bölümü ile milyonların karşısına çıkan o ses türkiye show tv de o saat içinde en çok izlenen kanal oldu ve buda o ses türkiye nin acun ılıcalının bir okadar başarılı bir yarışma sergilediğini gözler önüne koydu. O Ses Türkiye 2 Bölüm önümüzdeki hafta sizlerle.

Şimdi sizlerle o ses türkiye yarışmasında ekranlara gelen birbirinden güzel seslerin videolarını sizlerle paylaşıyorum...

Yarışmada en çok göze çarpan ise 4 jüri üyesinin; Hadise, Hülya Avşar, Mustafa Sandal ve Murat Boz 'un birbirleri ile kıyasıya rekabeti. Yarışmacılar için yapılan bu rekabet izleyicide hem güldürüp hemde eğlenceli vakit geçirmesine sebep oluyor.


Neylan ve Serhat - Dance Me To The And of Love



Huda Nached - Something's Got a Hold On Me



Erman Taylan -Yani



Afak Algan - Kurşun Adres Sormaz Ki



Dilan Elçi - Ya Sonra



Buse Türker - Bu Böyle


Not :En iyi yarışmacıların Videoları Eklenmiştir.

O Ses Türkiye İstanbul, Ankara ve İzmir Elemeleri 11 Ekim 2011

www.tips-fb.com
O Ses Türkiye ilk bölümü ile show tv 'de bugün ekranlara gelecek. Fakat 3 aydır devam eden elemeler hız kesmeden devam ediyor.


Elemeler izmir, ankara ve istanbul 'da 11 Ekim tarihinde 12:00 - 19:00 saatleri arasında yapılacaktır.




O Ses Türkiye İstanbul Elemeleri

11 Ekim 2011 Salı Günü saat 12:00 - 19:00 saatleri arasında Taksim Crystal Hotel 'de elemeler yapılacaktır.

Taksim Crystal Hotel
Receppaşa Caddesi No: 7 Taksim
Taksim, Istanbul, Turkey

O Ses Türkiye Ankara Elemeleri

11 Ekim Salı Günü saat 12:00 - 19:00 saatleri arasında Ankara Dblyu Club 'de elemeler yapılacaktır.

Dblyu Club
Dblyu Restaurant Çayyolu Minasera AVM 2.Kat Umitkoy
Ankara (Ankara, Turkey)

O Ses Türkiye izmir Elemeleri

11 Ekim Salı Günü saat 12:00 - 19:00 saatleri arasında İzmir Marche Cabaret 'de elemeler yapılacaktır.

Marche Cabaret
1471 Sokak No:22
Alsancak, Konak (Alsancak, Izmir)

O Ses Türkiye Bu Akşam Show Tv 'de

www.tips-fb.com
Aylardır bu günü bekliyoruz. Ha başladı ha başlayacak derken sonunda o ses türkiye başlıyor. ilk önce 8 Ekim 2011 olarak belirlenen yayın programı sonradan düzeltme ile 10 Ekim 2011 tarihine yani bugün için belirlendi ve sonunda bu akşam 20:00 da Show tv de o ses türkiye başlıyor.

Acun Ilıcalı 'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu yapacağı programda ise Hadise, Murat Boz, Mustafa Sandal ve Hülya Avşar Jüri görevini üstlenecek. Her yarışmacı sesini şarkısını sergileyecek ve son olarak ise 4 jüriden isteyenler ben seni seçtim diyecek. 4 jürinin 4 ü de seçmesi durumunda ise bu sefer yarışmacı jürilerden birini seçecek ve seçilen jüri o yarışmacıyı eğitecek ve yarışma sonunda ise 4 jüri kendi takımını oluşturacak ve birbiri ile yarışacaklar amaçları kendi takımından birinci çıkması için çabalayacaklar...

O Ses Türkiye izle mek için sayfamızdan ayrılmayınız.

Haydi iyi seyirler...



9 Ekim 2011 Pazar

O Ses Türkiye : Murat Boz Röportajı

www.tips-fb.com
O Ses Türkiye ilk bölümünün çekilmesinin ardından 2 bölüm çekimleri yaklaşırken murat boz 'un o ses türkiye hakkındaki röportajlarını paylaşıyorum sizinle.


M: Hayırlısı olsun diyelim. Teklif sana nasıl geldi Acun’dan biraz bahseder misin?

Murat Boz: Teklif iki ay önceydi. Burcu Esmersoy’ un programında ilk konuk Acundu ikinci konuk bendim sıramı bekliyordum Acun’un programı bitti ben stüdyoya girdim Acunla merhabalaştım ayaküstü sohbet ettik müthiş bir proje var dedi. O Ses Türkiye diye yarışma programı yapıyorum senin jüri olmanı çok isterim dedi yarın seni arayacağım dedi. Ertesi gün aradı sonra buraya geldik ve kabul ettim.

ÇOK İDDİALIYIZ


M: Hülya hanımla da konuştuk bugüne kadar çok ses yarışması yapıldı ama bu biraz daha farklı bir konsept olacak dedi yarışmadan çıkan kişi silip gitmeyecek dedi sen katılıyor musun buna?


Murat Boz: Kesinlikle. Bugüne kadar böyle bir jüri oluşturulmadı yani bu jüri varsa eğer bu programda Acun zaten bambaşka bir televizyoncu programcı . Bu programdan çıkacak kişide en az bizler kadar başarılı olacağını düşünüyorum.

Bizde zaten Hülya, Hadise ve Mustafa kişiye veya kişilere bilmiyoruz belki bizde çok hoşlanır çok severiz çok beğeniriz bir şeyler yapabiliriz. Elimizden geldiğince full desteğiz kazanacak kişiye ama dediğim gibi jüri zaten belli çıkacak sonuçta belli çok iddialıyız ve hiçbir yarışmaya benzemeyecek bu yarışma bu yarışma Türkiye’nin en önemli ses yarışmalarından biri olacak en tepeye oturacak o kadar eminiz.



M: İnanılmaz bir fan kitlen var. Fanlarınla kontağa geçebileceğin başka bir platform oluyor mu Sosyal Medya  dışında?

Murat Boz:  Konserler. En önemlisi konser tabi ki.





Haber ile ilgili metin girin!.


HAYRANLARIM FARKLI BİR YÖNÜMÜ GÖRECEK



M: Bu programda onlarla buluşmanı sağlayacak en önemli programlardan biri olacak diye düşünüyorum?



Murat Boz:  Tabi ki onlarla iletişime geçeceğiz programda da onlarda benim farklı bir yönümü görecekler çünkü ben daha önce hiçbir televizyon programına bu tarz yarışma programını zaten kabul etmiyordum.  Daha evvel bir dans yarışmasında jüriliğim vardı ama o müzikle dolaylı olarak alakalı bir şey direk sesle ilgili yarışma programı değildi. Bu direk benimle alakalı bir şey farklı yönümü görecekler farklı bir Murat Boz görecekler.


Aslında farklı demeyelim günlük hayattaki Murat Boza biraz daha yakın bir Murat Boz göreceklerini garanti ediyorum.  Bu yarışmada farklı bir mecra olacak sevenlerimle buluşmak için enteresan olacak bakalım nasıl karşılayacaklar.


KISKANÇLIK OLAMAZ



M: Bu yarışmadan çıkacak birini kıskanır mısınız?  Kazanan yarışmacıyla düet veya ortak çalışma yapar mı?



Murat Boz:  Böyle bir derdi olsa buradaki jürinin biz sonuçta her birimiz ayrı ayrı kariyerinde belli noktalara gelmiş bir insanlarınız ve bizim derdimiz bu saatten sonra artık o beni geçmesin değil. Biz başka bir yerdeyiz yani şöyle söyleyeyim bizim çıkartacağımız isimlerin derdi bizle değil bize yetişmek isteyen insanların önce bizim buradan çıkartacağımız ismi geçmesi gerekir. O derece başarılı bir isim çıkartacağız yani bizim beni geçer mi geçmez mi gibi muhabbetlerle işimiz yok. Burada biz ses arıyoruz o sesi bulup Türk haklına ve müzik endüstrisine kazandıracağız ve herkes o sesi takip edecek. Kıskançlık falan olamaz zaten öyle bir şey olsa bu yarışmaya katılmayız yani hepimiz kariyerinde bir yerlere gelmiş insanlarız o yüzden öyle dertlerimiz yok en azından benim yok şahsen.



Haber ile ilgili metin girin!.



TÜRKİYE’NİN EN İYİ JÜRİSİYİZ



M: Şu ana kadar Türkiye’nin yapılmış en iyi jürisi diyebilir miyiz?


Murat Boz:  Kesinlikle. Bu kadar başarılı isimleri bir araya getirmek Acunun marifeti ve en farklı program olacak jüri açısından da yarışmanın konseptini geçiyorum çünkü yarışma zaten çok farklı bir konsept  Türkiye’de daha önce hiç uygulanmamış bir konsept  burada biz yarışmacıları görmüyoruz  sadece seslerini değerlendiriyoruz.


Diğer yarışmalarda yarışmacıyı görebilme şansın vardı ona göre değerlendirmede yapabiliyordun ama burada sadece ve sadece müzik ve yarışmacının performansı değerlendiriliyor. Bu anlamda da Türkiye’de farklı olması açısından programın gideceği yer ve jürinin renkli olması bu programı vazgeçilmezler arasına sokacaktır diye düşünüyorum.


M: Sen Kolay kolay bir projeye evet demiyorsun çok seçicisin bu konularda gözlemlediğim kadarıyla Acun’un senin aklını çelmesinde ki en büyük sebeplerden biri nedir sence?


Murat Boz:  Projeye inanmasam olmazdı. Daha önceki yarışmalardan çıkan isimler, sesler esameleri okunmuyor artık bu iyi bir şey değil kötü bir şey ama ben ikna oldum yani bu yarışmadan çıkacak birinci veya finale kalan isimlerin Türkiye’de önemli işler yapacağına inanıyorum.


Hem bu hem de Acun olması hem diğer değerli jüri arkadaşlarımızın kaliteleri beni ikna etti çokta düşünmedim açıkçası yarışmanın konsepti de beni çok kendine çekti. İlk defa böyle bir yarışma şekli ile karşılaştım.


Daha öncekilerde yarışmacıyı görüyorsun kilo mu versen, kıyafetin yakışmamış, saçın rengi şöyle mi olsa falan gibi yorumlar oluyordu hâlbuki ses yarışması bu o yüzden bu anlamda direk müzikle doğru orantılı olduğu için direk hedefe kitlendiğimiz için bu yarışma çok orijinal.



Haber ile ilgili metin girin!.



HÜLYA’NIN BENDEN ÇEKECEĞİ VAR

M: İlk gün Hülya Avşar’la aranızda diyaloglar vardı.



Murat Boz:  Hülya’nın benden çekeceği var. Öyle çok güzel çekişmeler falan yok. Hülya kendi kendine bir şeyler yapıyor kendini çekiştiriyor yani. Hülyanın bu yarışmada benimle yarışması mümkün değil. Hülya çekişiyor ama kendi kendine bir şeyler yapıyor. Benle yarışması imkansız bu yarışmada. Bu yarışmanın birincisi benim takımımdan çıkacak.


M: Bu çok iddialı oldu

Murat Boz: İddialı tabi ki iddialı olmasak bu yarışmaya girmezdik zaten.  Akıntıya karşı kürek çekiyor.  Hülya ardından da Hadise ve Mustafa yüzmeye çalışıyorlar. Hülyanın kayığına tutunmaya çalışıyorlar. Yarışma açısından söylüyorum tabi ki.

M: Son bir mesajın var mı?

Murat Boz:  Fazla uğraşmasınlar Hülya, Hadise ve Mustafa rahat olsunlar işi bana bıraksınlar gerisini ben halledeceğim zaten

M: Bu Messi ve diğerlerine mi benziyor? Murat Boz ve diğerleri mi olacak?

Murat Boz:  Tabi ki yani. Bu yarışmada öyle maalesef gerçekten hiç şansları yok ya yarışmanın konseptini de izleyince tamam anladım da şimdi ne yapacak onlar falan dedim ben varken.

M: Çok güzel tatlı atışmayı finalle yapalım

Murat Boz: Tatlı mı acı mı onu ben bilemem artık


Haber ile ilgili metin girin!.


M: İnsanlarla çok iyi bir diyaloğun var Katıldığın programlarda konserlerde derdini çok iyi anlatabiliyorsun magazin basını ve insanlarla polemik içinde değilsin Murat Boz bunu nasıl koruyor?


Murat Boz:  Ben hayatım boyunca oynamadım öyle koruyorum. kendimi ve kendi iç dünyamı koruyorum. Özel bir şey yapmıyorum acaba şunu öyle mi yapsam demiyorum olduğum gibi yaşıyorum o da karşı tarafa öyle yansıyor. Murat Boz programda da aynı her yerde aynı sahnede biraz değişiyorum şuanda ki halimden daha da rahat hissediyorum konserlerde. Program güzel olacak.

Alıntıdır : http://www.acunn.com

8 Ekim 2011 Cumartesi

Acun Ilıcalı 'dan Başbakan Erdoğana Taziye

www.tips-fb.com
Bildiğimiz üzere dün Tayyip Erdoğan 'ın Annesi Tenzile Erdoğan vefat etmişti.Vefatın üzerinden 1 gün geçti bugün ise toprağa verilecek.Dün Başbakan Erdoğan kısıklıdaki evinde taziyeleri kabul etti taziyeye katılanlar Brezilya Cumhurbaşkanı, numan kurtuluş, hakan şükür ile program yapımcısı  o ses türkiye 'nin yapımcısı ve sunucusu acun ılıcalı tayyip erdoğanı ziyaret eden kişilerden sadece bazıları.

Evinin bir bahçesinde taziye için gelen misafirleri ağırlayan başbakan erdoğanın oldukça üzüntülü ve suskun durmasıda dikkatlerden kaçmadı.

Ne kadar Başbakanımız Tayyip Erdoğanın yaptığı politikaları onaylamasamda nede olsa Anadır ve bütün Analar Anamızdır bu yüzdendir ki Başbakan Erdoğanın başı sağolsun dileklerimi ve mekanı cennet olması dileklerimi iletiyorum.

Bu arada merhum Tenzile Erdoğan bugün Karaca Ahmet mezarlığında toprağa defnedilecek.Toprağı Bol Olsun...


7 Ekim 2011 Cuma

O Ses Türkiye Resimleri

www.tips-fb.com
10 Ekim 2011 Pazartesi günü 1 Bölümü ile ekranlara gelecek olan O Ses Türkiye yarışmasından ilk kareler gelmeye başladı. O Ses Türkiye Resimleri içinde acun, hadise, murat boz, mustafa sandal, hülya avşar ve birbirinden güzel yarışmacıların resimlerini sizlerle paylaşıyorum.O Ses Türkiye izle mek için sitemizi takip etmeyi unutmayınız


O Ses Türkiye Yarışması 1.Bölüm resimleri 
(Resmi büyük görmek için üstüne tıklayınız)