28 Kasım 2011 Pazartesi

O SesTürkiye 8 Bölümün Güzel ve Duygusal Anları

www.tips-fb.com
O Ses Türkiye de dün akşam birşey oldu ki murat boz hayranlarına gerçekten duygulu dakikalar yaşattı.Dün akşama damgasını vuran bu görüntü ve konuşmalar gecenin en çok konuşulan konusu oldu. Murat'ın Derya'yı seçmesi gerçekten duygulu anlar yaşattı murat bozun ağlaması kadar iki yarışmacı ve ekrandaki o ses türkiye severler de göz yaşlarını tutamadı.

Milyonları Pazar akşamları ekran başına kitleyen o ses türkiyede dün olay sahneler yaşandı Murat Bozun Ağlaması gibi.Öte yandan Mustafa sandal karşısındaki iki yarışmacıyı seçerken büyük zorluk çekmesini şu an çile çekiyorum olarak niteledi.

Diğer olay ise murat boz ile mustafa sandal arasında sıva polemiği oldu. Murat Boz seçilmedi ama yine yaptı yapacağını ve ekrandakileri güldürdü.

Diğer bir olay ise Hadisenin düello meydanına ilk giriş anında hayranlarından büyük alkış alması hadisenin ağzını bir karış açık bıraktı hayretler içinde kalan Hadise sevincini saklayamadı.O Ses Türkiye 9 Bölüm 'de heyecan giderek artacak sakın kaçırmayın...O Ses Türkiye 8 Bölümü izlemek için tıklayınız.

Duygulu ve güzel anlar için...









O Ses Türkiye 8 Bölüm Düello Videoları

www.tips-fb.com
O Ses Türkiye de artık sonlarına doğru yaklaşıyoruz elemeler, jüri üyeleri derken şimdi düellolar başladı.27 Kasım 2011 akşamı yayınlanan o ses türkiye yarışmasında birbirinden güzel sesler kendilerini kendi jürisine beğendirmek için birbiri ile yarıştılar.

Bu büyük düelloda tabikide sesi en güzel olan en alımlı olan yarışmacılar yola devam ederken diğer yarışmacılar ise elendiler.Jüri üyeleri Hadise, Murat Boz, Mustafa Sandal ve Hülya Avşarın birbirinden güzel bu ekipleri düello için karşılarına çıktıklarında ise hangisini seçeceğini bilemediler çünkü her ses birbirinden güzeldi bazen duygulu anlar yaşandı göz yaşları döküldü bazen sevinçli anlar yaşandı yüzler güldü.Ama bir şey vardı ki izleyen gerçekten keyif alıyordu.

O Ses Türkiye Düello Videoları ;
Derya Avcı ve Gülnur Çelik Keskin'in Düellosu  
Dilan Elçi ve Pelin Kırım'ın Düellosu                  
Cansu Akbulut ve Bora Gölbaşı'nın Düellosu    
Nurullah Çükan ve Bennur Tuba'nın Düellosu    
Samet Çelebi ve Hayal Damlakaya'nın Düellosu  
Ayda Mosharraf ve Barış Ekmen'in Düellosu    
Nursena Öktem ve Melis Gölgeli'nin Düellosu    
Buse Türker ve Gizem Coşkun'un Düellosu        
Esra Yaman ve Emrah Uğur'un Düellosu

O Ses Türkiye 9 Bölüm Düello Fragmanı Tanıtım Filmi izle

O Ses Türkiye 8 Bölüm Videoları izlemek için ...



















O Ses Türkiye 8 Bölüm Tek Link Full




24 Kasım 2011 Perşembe

O Ses Türkiye 8 Bölüm Fragmanı Tanıtım Filmi izle

www.tips-fb.com
Haftalar önce O Ses Türkiye elemeleri ne zaman diye beklerken elemeler oldu bitti.Yarışmalar başladı jüri kendi ekibi kurdu ve artık bu jüri kendi içindeki yarışmacıları eleyecek.

O Ses Türkiye Düello

Peki şimdi ne olacak kısaca özetlemek gerekirse; Hadise, Murat boz, Mustafa Sandal ve Hülya Avşar bunlar kendilerine seçtiği yarışmacıları sahneye çıkartıcaklar. Peki nasıl olacak. Hadisenin seçtiği yarışmacılardan ikisi sahneye çıkacak ve her ikiside aynı anda aynı şarkıyı söyleyecekler hangisi kendini daha iyi gösterirse o yarışmacıyı Hadise seçecek diğeri ise elenecek.

O Ses Türkiye 8 Bölüm gerçekten çok renkli görüntülere sahne olacak gibi görünüyor. O Ses Türkiye izle mek isteyenler 27 Kasım 2011 günü Show tv de Saat 20:00 da izle. Kaçırmayınız.

O Ses Türkiye 8 Bölüm Tanıtım Film Fragmanı...


22 Kasım 2011 Salı

O Ses Türkiye 7 Bölüm Full Videoları izle

www.tips-fb.com
O Ses Türkiye 'de bir haftanın daha sonuna gelmiş bulunuyoruz. Daha 7 hafta önce merakla beklediğimiz o güzel yarışma şu gün 7.Bölüm ünde ve izlenme rekorları kırarak raytingleri alt üst ediyor.

Acun ılıcalı 'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu yaptığı o ses türkiye de 7.Bölümdede Mustafa Sandal, Hülya Avşar, Hadise ve Murat boz yine izleyenlere güzel dakikalar yaşattı yarışmaya katılan yarışmacıları zaten hiç saymıyoruz bize güzel vakit geçirmemizi sağlayan bu birbirinden güzel sesler ve yarışmacılar jüri karşısında zor ama bir okadar da keyifli dakikalar yaşattı bize ve yaşatmayada 8.Bölüm 'de devam edecek...



19 Kasım 2011 Cumartesi

O Ses Türkiye 7 Bölüm Fragmanı (Tanıtım Filmi)

www.tips-fb.com
Her bölümü ile milyonları ekran başına getiren türkiyenin en büyük ses yarışması o ses türkiye yayınlandıgı ilk bölümden itibaren pazar günleri rayting rekorları kırmaya devam ediyor. 20.11.2011 pazar günü ekran karşısına gelecek o ses türkiye 7 bölümü ise o ses türkiye hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Acun Ilıcalının yapımcılığını ve sunuculuğunu yaptığı ve Hadise, Murat Boz, Hülya avşar ve Mustafa Sandal 'ında jüriliğini oynadığı o ses türkiye 10 Ekimden itibaren herkez o sesin kimin olacağını merakla bekliyor.

Birbirinden güzel seslerle jüri karşısına çıkan yarışmacılar jüri üyelerini büyüledikleri kadar ekran başındakilerede güzel vakit geçirmeye devam ediyor.

O Ses Türkiye yarışması 20 Ekim 2011 Pazar günü Show tv de Saat 20:00 da.O Ses Türkiye Fragmanı, o ses türkiye izle

16 Kasım 2011 Çarşamba

O Ses Türkiye 6 Bölüm Videoları Full

www.tips-fb.com
O Ses Türkiye yarışmasında artık sonlara doğru geldik sayılır çünkü hemen hemen herkez ekibini tamamlamış durumda artık jürilerin bu seçtiği yarışmacılardan oluşturduğu ekibi çalıştırma ve kendi grubunu 1. yapma peşinde koşacak.

O Ses Türkiye 6 Bölümü ile sizlerle tekrar buluştuk ve 6 Bölüm videolarını konu başlığımızdan izleyebilirsiniz.O Ses Türkiye 7 Bölüm de görüşmek dileğiyle


12 Kasım 2011 Cumartesi

O Ses Türkiye Murat Bozun Ekibi ( 5.Hafta )

www.tips-fb.com
Genç Kızların sevgilisi olan Murat Boz O Ses Türkiye 'de 5 Bölümdede izleyenlere keyifli anlar yaşatmaya devam etti.Bir çok kız yarışmacının ilk aklı ve gönlündeki jüri üyesi olan Murat Boz Hadise ve Hülya avşar ile uğraşmalarıda izleyenlere neşeli dakikalar yaşatmaya yetiyor.

Geçmiş bölümlerde ekibine 10 kişi katan Murat Boz yeni bölümdede ekibine 3 kişi kattı.

O Ses Türkiye de 4.Bölümün sonuna kadar ekibine Eren Yalçın, Hayal Damla Kaya, Biriz Özbakır, Erman Taylan, Günnur Çelik, Özer Balkan, Derya Avcı, Samet Çelebi, Melis Kar ve Ezgi Arslan' dahil etti.

5. Bölümde ise ekibine 'Sabahlar Uzak' adlı parçayı seslendiren Ayça Aral, 'One Moment In Time' adlı parçayı seslendiren Abba Lacsi Farrales ve 'Güllerim Soldu' adlı parçayı seslendiren Melek Nur Katırcıoğlu'nu dahil etti.

Yarışmacı sayısını 13e çıkartan Murat Bozun 3 kişiye daha ekibine katma hakkı var.Videolar;









O Ses Türkiye Hadisenin Ekibi ( 5.Hafta )

www.tips-fb.com
Yurtdışında büyüyen bir Türk kızı olan Hadise eurovision ile hayatımıza girdi.Gerçekten başarılı bir sanatçı olan Hadisenin O Ses Türkiye gibi yarışmada boy gösterdiği için gerçekten çoğu kişi mutlu.

Gerek fiziği ile güzelliğini kıskandıran gerekse televizyon karşısındakileri renkli görüntüleri ile renkli dakikalar yaşatan hadise şimdiye kadar 9 kişiyi kendi ekibine katmıştı.5.Bölümde ise ekibine 4 kişi katan hadise ekip sayısını 13e çıkarttı.

4.Bölüm sonuna kadar ekibine giren yarışmacılar :

Buse Türker, Nurullah Çükan, Huda Nache, Elif Şimşek, Bihter Erkmen, Gökçe Özgül, Ege Şakrak, Bulut July ve Buse Fulya Yılmaz

5.Bölümde ekibe katılan yarışmacılar ise ; Hülya Karacaoğlan, 'Ayrılık' adlı parçayı seslendiren Gizem Coşkun, 'Alışamadım' adlı parçayı seslendiren Bennur Tuba Eker ve 'Vazgeçtim' adlı parçayı seslendiren Elif Şengül'ü dahil etti.

Videolar ;

Bennur Tuba Eker ''Alışamadım'' 



Elif Şengül ''Vazgeçtim''



Gizem Coşkun ''Ayrılık''



Hülya Karacaoğlan ''Price Tag''


O Ses Türkiye Mustafa Sandalın Ekibi ( 5.Hafta )

www.tips-fb.com
Yılların en güzel iyi sanatçılarından biridir Mustafa Sandal.Acun Ilıcalı O Ses Türkiye yarışmasına kattığı en iyi seçimdir bence Mustafa sandal. Çünkü onun kadar sesten onun kadar müzikten anlayan bir kişi yoktur o ses türkiye yarışmasında.

O Ses Türkiye yarışmasın en iyi yarışmacıları hadise ile murat boz kapsada bence bu yarışmacılar kendileri için en büyük hatayı yaptılar.Mustafa Sandal kadar bu işin ustası bir sanatçı yok o ses türkiye yarışmasında.
Gelelim o ses türkiye yarışmasında mustafa sandalın ekibine.Mustafa Sandal 5.Bölüme kadar ekibinde 13 kişi vardı bu isimler ;

Afak Algan, Merve Temel, Melodi Özbatur, Melis Gölgeli, Gamze Karabaş, Refik Ümit Yeşil, Cansu Akbulut, Deniz Yüksel, Nursena Ökten, İbrahim Şevki, Deniz Yükseler, Zemine Aras ve Cansu Ceren Gönen


5.Bölümde ise ekibine 2 kişi daha ekleyerek ekipteki yarışmacı sayısını 15e çıkarttı. Böylelikle mustafa sandalın 1 yarışmacıyı seçme hakkı kalmış oldu.Seçtiği bu iki isim ise isabel adlı parçayı seslendiren Mehmet ve Koray çifti.Diğer yarışmacı ise Annem Annem adlı parçayı seslendiren Müge Yılmaz oldu.

Video Klipleri ;

Müge Yılmaz ''Annem Annem''



Mehmet & Koray ''İsabel''


O Ses Türkiye Hülya Avşar Ekibi ( 5.Hafta )

www.tips-fb.com
O Ses Türkiye yarışması 5. Bölümündede birbirinden güzel seslerle jüri ve ekran başındaki izleyenlerin karşısına çıkmaya devam etti.Bu hafta ise jüri üyelerinde en anlamlı ve güzel giyinenlerin içinde Hülya avşarda vardı hülya avşar bilindiği üzere geçmiş bölümlerde okadar dikkat çekmiyordu fakat son 5.bölümde dikkatlerimizden kaçmadı gerçekten.

Hülya Avşar bildiğimiz üzere geçen haftalarda ekibine 13 kişi katmıştı bu isimler ;

Dilan Elçi, Barış Ekmen, Esra Yaman, Neylan -Serhat, Pelin Kırım, Özde Bade Derinöz, Merve Mete, Ayda Mosharraf, Şahin Giray, Fırat Akça, İrem Demirci, Bikem Şahin ve Cansu Balkeli.

5.Bölümde ise ekibine sadece 1 kişi katarak toplam sayısını 14e çıkarttı. Bu isimde Uzun İnce Bir Yoldayım parçasını seslendiren Salih Akar isimli genç yarışmacı oldu.Hülya avşarın ekibine 2 kişi daha katması durumunda ekip sayısı tamamlanmış olacak...

Şimdi sizlerle Salih Akar isimli gencin parçasını paylaşıyoruz 'Uzun ince bir yoldayım''


3 Kasım 2011 Perşembe

O Ses Türkiye 5 Bölüm Tanıtım Fragmanı

www.tips-fb.com
O Ses Türkiye 5.Bölüm Tanıtım Film Fragmanı ekranlara geldi bizde sizler için hemen paylaştık.:)

Ekranların en güzel ve en çok seyredilen yarışması o ses türkiye Kurban Bayramının 1.Günüde show tv de kendi saatinde yayınlanacaktır.

Acun ılıcalının yapımcılığını ve yönetmenliğini yaptığı o ses türkiyede Hadise, Murat Boz, Hülya avşar ve Mustafa sandal bizler kurban banraymının birinci günü tekrar güzel eğlenceli vakitler geçirtecek.

O Ses Türkiyenin 5 Bölümü 6 Kasım 2011 Pazar günü saat 20:00 da show tv' de yayınlanacak. işte bu haftaki bölümden önemli anlar ;



o ses türkiye izle, o ses türkiye 5 bölüm izle, o ses türkiye 5.bölüm izle, o ses türkiye 5 bölüm, o ses türkiye 5.bölüm

1 Kasım 2011 Salı

O Ses Türkiye 4 Bölüm Videoları

www.tips-fb.com
O Ses Türkiyenin 4 Bölümü dün akşam show tv de ekranlara geldi.Acun Ilıcalının yapımcılığını ve yönetmenliğini yaptığı o ses türkiye yarışmasında toplam 21 yarışmacı seçildi.

Ekranlara ilk geldiğinden itibaren büyük beğeni toplayan o ses türkiye yarışması izlenme rekorlarınıda kırmaya devam ediyor. Acun ılıcalı her zamanki başarılı çalışmalarını o ses türkiye yarışması üzerindede göstermişe benziyor anlaşılan...