29 Aralık 2011 Perşembe

Acun Ilıcalının Acı Günü

www.tips-fb.com
Acun Ilıcalının eşi olan Zeynep ılıcalının istanbulda ki dedesi Gökalp Olgun (84) mefat etti. Acun ılıcalı ve ailesi Gökhan Olgunun cenaze törenine katılmak üzere erzuruma gittiler.

Şeker hastası olan ve bir süredir hastanede tedavi gören Zeynep Ilıcalı’nın annesi Sumru Yılmaz’ın babası Gökalp Olgun, dün İstanbul’da hayatını kaybetti. Erzurum’un ilk baro başkanı Ömer Olgun’un oğlu olan 4 çocuk babası avukat Gökalp Olgun’un cenazesi memleketi Erzurum’a getirildi.

Acun Ilıcalı, cenaze törenin ardından başsağlığı dileklerini kabul etti. Gökalp Olgun Aşağı Asri Mezarlığında toprağa verildi.

Yetenek Sizsiniz, O Ses Türkiye gibi bir çok yarışma programının sunuculuğunu ve yapımcılığını yapan Acun ılıcalı yoğun iş temposu yüzünden resimdende görüldüğü gibi çok yorgun olduğu görülüyor. Allah ölen dedesinin mekanını cennet eylesin.

26 Aralık 2011 Pazartesi

O Ses Türkiye 12 Bölüm Düello Videoları

www.tips-fb.com
Pazar günlerinin en çok izlenen programı o ses türkiye yarışması 25.12.2011 tarihindede izlenme rekorları kırmaya devam etti.2011 yılının son haftasında o ses türkiye yarışması tüm günün en çok izlenen programı oldu.Acun Ilıcalının yapımcılığını ve sunuculuğunu yaptığı Hadise, Murat boz, Mustafa sandal ve Hülya avşarın jüriliğini paylaştığı o ses türkiye düello 'ları en çok izleyicinin beğendiği kendi içinde yorumladığı bir program.

O Ses Türkiye 12 Bölümü sayfamızdan izleyebilirsiniz.


SIRAPROGRAM ADIKANALAMR%SHR
1O SES TÜRKİYESHOW TV9,4122,93
2UMUTSUZ EV KADINLARIKANAL D8,9821,36
3O SES TÜRKİYESHOW TV819,22
4UMUTSUZ EV KADINLARIKANAL D6,2315,2
5EYVAH EYVAHATV5,7513,74



21 Aralık 2011 Çarşamba

O Ses Türkiye 11 Bölüm Düello Videoları

www.tips-fb.com
O Ses Türkiye 'de bir haftanın daha sonuna gelmiş bulunuyoruz. Daha 11 hafta önce merakla beklediğimiz o güzel yarışma şu gün 11.Bölüm ünde ve izlenme rekorları kırarak raytingleri alt üst etti.

Acun ılıcalı 'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu yaptığı O Ses Türkiye de 11.Bölümde de Mustafa Sandal, Hülya Avşar, Hadise ve Murat boz yine izleyenlere güzel dakikalar yaşattı yarışmaya katılan yarışmacıları zaten hiç saymıyoruz bize güzel vakit geçirmemizi sağlayan bu birbirinden güzel sesler ve yarışmacılar jüri karşısında zor ama bir okadar da keyifli dakikalar yaşattı bize ve yaşatmayada 12.Bölüm 'de devam edecek...O Ses Türkiye Düelloları...


13 Aralık 2011 Salı

Acun Ilıcalı ' dan Erol Köseye Ters Köşe

www.tips-fb.com
Bu Erol köse'yi anlamıyorum doğrusu isminin anlamınıda hiç yerine getirmiyor normalde erol isminin anlamı erkek olan sözünde duran bir kişidir. Ama bizim gördüğümüz erol kime sarsamda rant elde etsem diye bir hadiseye, bir acuna bir ona bir buna kime sarsamda gündeme gelsem diye bakıp duruyor.Allah yarabbi okadar çok gündeme gelmek istiyorsan cübbeli ahmet hoca' yı örnek alabilirsin.

En başta hadiseye iftiralar atan erol köse ilk olarak hadise türkiyeden vergi kaçırıyor dedi. Hadise Türk kanı taşıyabilir ama belçikada doğmuş ve kendini belçikalı hissediyorsa ve vergisini istediği ülkeye verme gibi bir şansı varsa bunu istediği şekilde vermek en doğal hakkı.Bugünlerde de Acun ılıcalı 'ya sardı nereden sarsam diye bakıp duruyordu zaten günlerdir en sonunda sardı ama acun eski bir futbol spikeri olduğu için olsa gerek erol köseyi ters köşeye yatırdı...Nasıl mı ?

Acunun ifadesi şu : Bugün Twitter’da, Erol Köse tamamen asılsız ve gerçek dışı iddialarda bulunmuştur. Söz konusu açıklamalar, saldırı amacıyla yapılmış olan çok çirkin, düzeysiz ve kasıtlı bir yayın niteliğindedir. Köse’nin 3 yarışma programında jüri üyesi olmak için attığı o mesaj Bu mesajda da o ses türkiye ye katılmak için ricada bulunmuş erol köse...


12 Aralık 2011 Pazartesi

O Ses Türkiye 10 Bölüm Düello Videoları

www.tips-fb.com
O Ses Türkiye 'de bir haftanın daha sonuna gelmiş bulunuyoruz. Daha 10 hafta önce merakla beklediğimiz o güzel yarışma şu gün 10.Bölüm ünde ve izlenme rekorları kırarak raytingleri alt üst etti.

Acun ılıcalı 'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu yaptığı o ses türkiye de 10.Bölümdede Mustafa Sandal, Hülya Avşar, Hadise ve Murat boz yine izleyenlere güzel dakikalar yaşattı yarışmaya katılan yarışmacıları zaten hiç saymıyoruz bize güzel vakit geçirmemizi sağlayan bu birbirinden güzel sesler ve yarışmacılar jüri karşısında zor ama bir okadar da keyifli dakikalar yaşattı bize ve yaşatmayada 11.Bölüm 'de devam edecek...

11 Aralık 2011 Pazar

Hadisenin 17 Yaşındaki Popstar Videosu

www.tips-fb.com
Size bugün Hadisenin gençlik yıllarını anlatacağım.1985 yılında Belçikada dünyaya gelen Hadise Açıkgöz çocukluğunda şarkı söylemeyi ve ata binmeyi seviyordu.Ekonomi ve Çağdaş Diller eğitimi aldıktan sonra, en büyük tutkusu olan müziğe yönelmeye karar verdi. Ailesi de bu durumu memnuniyetle karşılamış ve genç Hadise'ye destek olmuştu.

2003 yılında Belçika'nın "Popstar"ı olan Idool adlı yarışmaya katıldı. Finale kalan 10 isim arasında yer alamasa da birçok yapımcının dikkatini çekmeyi başardı. 2Brains şirketi kısa süre sonra genç kıza sözleşme teklifinde bulundu. Hadise, yapımcıları Yves Gaillard ve Serge Ramaekers ile birlikte kayıt sürecine başlamak için stüdyoya girdi.

İşte o günden sonra Hadise Sanat dünyasına adımını attı.Size Hadisenin İdool Popstar yarışmasında ki daha 17 Yaşındaki videosunu izleteceğim.Şimdi ise izlenme rekorları kıran o ses türkiye yarışmasında jüri...

Hadisenin 17 Yaşındaki Popstar Videosu...


9 Aralık 2011 Cuma

O Ses Türkiye 10 Bölüm Düello Fragmanı Tanıtım Filmi izle

www.tips-fb.com
O Ses Türkiye düello yarışmaları büyük bir hızla devam ediyor. Yayınlandığı akşamlar milyonlarca izleyiciyi televizyon karşısına geçirip izleten o ses türkiye yarışmasında heyecan kaldığı yerden devam ediyor.

O Ses Türkiye 10 Bölümü ile ekranlara 11 Aralık 2011 tarihinde show tv ekranlarına gelecek olan o ses türkiye yarışması kendi saatinde saat 20:00 da yayınlanacak.Diğer yarışmalardan farklı bir formatta olan o ses türkiye yaırşmasında elemeler yapıldı yarışmacılar belli oldu ve her jüri kendi ekibini eleye eleye en güzel sesi ortaya çıkartmaya çalışacak.Özellikle geçen 9.Bölümde o ses türkiye düelloları ekran başındakiler tarafından büyük ilgi görmüş ve o gece rayting rekorları kırmıştır.

O Ses Türkiyede kim birinci olacak merakla izleyelim ve görelim.O Ses Türkiye izle mek için sayfamızdan ayrılmayınız.O Ses Türkiye 10 Bölüm Fragmanı...

5 Aralık 2011 Pazartesi

O Ses Türkiye 9 Bölüm Düello Videoları

www.tips-fb.com
O Ses Türkiye yarışmasında düellolar dün gece tüm hızıyla sürdü. Müthiş performanslarda sergilendi.Benim en çok beğendiğim düello ise Bihter, Bulut ve Hülya üçlüsünün yaptığı düello oldu.Gerçekten çok başarılı sesler sahneye çıktı fakat şarkı başladıktan sonra bulut ve hülyanın bazı yerlerde şarkı sözlerini unutmaları Bihtere olumlu yansıdı ve seçilen bihter oldu.Ve bihterin sesi de gerçekten mükemmel ötesiydi o ses bihter diyebilirim çok güçlü bir sesi var gerçekten umarım hangisi daha iyi ise o kazanır.

Şimdi ise sizlerle o ses türkiye 9 bölüm videolarını düellolarını paylaşıyorum.Önümüzdeki haftada 10.Bölümünü paylaşacağız sizinle.O Ses Türkiyeyi takip etmek istiyorsanız sayfamızı sık sık takip ediniz.O Ses Türkiye Düello videolarını en iyi bizimle izleyebilirsiniz.

O Ses Türkiye Düello Videoları


Gamze Karabaş ve Merve Temel' in Düellosu
Taylan Balkan, Esra Sezer ve Murat Uğur Düellosu
Gökhan Koç ve Sedef Pınar Düellosu
Sude ve Oğuz Düellosu
Hülya Karacaoğlan, Bihter Erkmen ve Bulut July Düellosu
Öze Bade Derinöz, Berrak Çetinkaya ve Bikem Şahin Düellosu
İbrahim Şevki ve Melike Karaman Düellosu
Şahin Giray ve Salih Akar Düellosu

O Ses Türkiye 9 Bölüm Videoları...


4 Aralık 2011 Pazar

O Ses Türkiye 9.Bölüm Düellolarını Canlı İzle

www.tips-fb.com
Acun ılıcalının yapımcılığını ve sunuculuğunu yaptığı, Jüri üyeliğini Murat Boz, Mustafa Sandal, Hadise ve Hülya avşarın yaptığı o ses türkiye az sonra sayfamızdan izleyebileceksiniz.

O Ses Türkiye Yarışmasını 4 Aralık Pazar günü Saat 20:00 da sitemizden canlı izleyebilirsiniz. O Ses Türkiye izlemek için tek yapmanız gereken şey sayfamızı takip etmeniz yayın saatinde sayfamızdan canlı yayın verilecektir.

O Ses Türkiye Düello canlı yayınını kaçırmayın...

O Ses Türkiye 9 Bölümü Full Videolarını Düellolarını izle

2 Aralık 2011 Cuma

O Ses Türkiye 9 Bölüm Düello Fragmanı Tanıtım Filmi izle

www.tips-fb.com
O Ses Türkiye düello yarışmaları büyük bir hızla devam ediyor. Yayınlandığı akşamlar milyonlarca izleyiciyi televizyon karşısına geçirip izleten o ses türkiye yarışmasında heyecan kaldığı yerden devam ediyor.

O Ses Türkiye 9 Bölümü ile ekranlara 4 Aralık 2011 tarihinde show tv ekranlarına gelecek olan o ses türkiye yarışması kendi saatinde saat 20:00 da yayınlanacak.Diğer yarışmalardan farklı bir formatta olan o ses türkiye yaırşmasında elemeler yapıldı yarışmacılar belli oldu ve her jüri kendi ekibini eleye eleye en güzel sesi ortaya çıkartmaya çalışacak.Özellikle geçen 8.Bölümde o ses türkiye düelloları ekran başındakiler tarafından büyük ilgi görmüş ve o gece rayting rekorları kırmıştır.

O Ses Türkiyede kim birinci olacak merakla izleyelim ve görelim.

O Ses Türkiye 9 Bölüm Fragmanı...



O Ses Türkiye 9 Bölüm Full Düello Videoları