24 Eylül 2011 Cumartesi

Acun Ilıcalının Aziz Yıldırım ve O Ses Türkiye Açıklamaları

www.tips-fb.com
Burada laf çok programına katılan Acun Ilıcalı Cnn Türk ekranlarında Mesut Yar 'ın sorularını yanıtladı. Koyu bir fenerbahçeli olan Acun ılıcalıdan Aziz Yıldırımada canlı yayından destek verdi.

Şike soruşturması kapsamında tutuklanan ve cezaevine giren aziz yıldırım için arka arkaya övgüler dizen acun ılıcalı her zaman destek olacağız arkasında olacağız dedi.

Futbolda normal durumlar harici herşeye karşı olduğunuda belirten Acun ılıcalı her zaman dürüstlükten yana olduğunu fakat ülkemizde yargısız infazın çok fazla olduğunu ve çok başına geldiğinide belirten Acun ılıcalı buna örneğen Veli göçerden bahsetti.

Fenerbahçeli olduğundan her zaman gurur duyan Acun ılıcalı sözlerini tekrarlayarak futbolda kuralların dışında her şeye karşıyım dedi.

Öte yandan büyük bir çalışma temposu içinde olan Acun ılıcalı iş ve aile dedi hayatımda bundan başka hiçbirşey olmuyor olamıyor dedi ailesine bile zor vakit ayırmaktan yakınan acun ılıcalı o ses türkiye içinse çok güzel bir program olacağından ve herkezin zevkle izleyeceğinden bahsetti.

Birbirinden muhteşem 4 jüri seçtiğini ( Hadise, Mustafa Sandal, Hülya Avşar, Murat Boz ) söyleyen Acun o ses türkiye yarışmasının ise sunuculuğunu Burcu Esmersoy 'un yapacağını belirtti.