12 Kasım 2011 Cumartesi

O Ses Türkiye Mustafa Sandalın Ekibi ( 5.Hafta )

www.tips-fb.com
Yılların en güzel iyi sanatçılarından biridir Mustafa Sandal.Acun Ilıcalı O Ses Türkiye yarışmasına kattığı en iyi seçimdir bence Mustafa sandal. Çünkü onun kadar sesten onun kadar müzikten anlayan bir kişi yoktur o ses türkiye yarışmasında.

O Ses Türkiye yarışmasın en iyi yarışmacıları hadise ile murat boz kapsada bence bu yarışmacılar kendileri için en büyük hatayı yaptılar.Mustafa Sandal kadar bu işin ustası bir sanatçı yok o ses türkiye yarışmasında.
Gelelim o ses türkiye yarışmasında mustafa sandalın ekibine.Mustafa Sandal 5.Bölüme kadar ekibinde 13 kişi vardı bu isimler ;

Afak Algan, Merve Temel, Melodi Özbatur, Melis Gölgeli, Gamze Karabaş, Refik Ümit Yeşil, Cansu Akbulut, Deniz Yüksel, Nursena Ökten, İbrahim Şevki, Deniz Yükseler, Zemine Aras ve Cansu Ceren Gönen


5.Bölümde ise ekibine 2 kişi daha ekleyerek ekipteki yarışmacı sayısını 15e çıkarttı. Böylelikle mustafa sandalın 1 yarışmacıyı seçme hakkı kalmış oldu.Seçtiği bu iki isim ise isabel adlı parçayı seslendiren Mehmet ve Koray çifti.Diğer yarışmacı ise Annem Annem adlı parçayı seslendiren Müge Yılmaz oldu.

Video Klipleri ;

Müge Yılmaz ''Annem Annem''



Mehmet & Koray ''İsabel''