28 Kasım 2011 Pazartesi

O SesTürkiye 8 Bölümün Güzel ve Duygusal Anları

www.tips-fb.com
O Ses Türkiye de dün akşam birşey oldu ki murat boz hayranlarına gerçekten duygulu dakikalar yaşattı.Dün akşama damgasını vuran bu görüntü ve konuşmalar gecenin en çok konuşulan konusu oldu. Murat'ın Derya'yı seçmesi gerçekten duygulu anlar yaşattı murat bozun ağlaması kadar iki yarışmacı ve ekrandaki o ses türkiye severler de göz yaşlarını tutamadı.

Milyonları Pazar akşamları ekran başına kitleyen o ses türkiyede dün olay sahneler yaşandı Murat Bozun Ağlaması gibi.Öte yandan Mustafa sandal karşısındaki iki yarışmacıyı seçerken büyük zorluk çekmesini şu an çile çekiyorum olarak niteledi.

Diğer olay ise murat boz ile mustafa sandal arasında sıva polemiği oldu. Murat Boz seçilmedi ama yine yaptı yapacağını ve ekrandakileri güldürdü.

Diğer bir olay ise Hadisenin düello meydanına ilk giriş anında hayranlarından büyük alkış alması hadisenin ağzını bir karış açık bıraktı hayretler içinde kalan Hadise sevincini saklayamadı.O Ses Türkiye 9 Bölüm 'de heyecan giderek artacak sakın kaçırmayın...O Ses Türkiye 8 Bölümü izlemek için tıklayınız.

Duygulu ve güzel anlar için...