13 Aralık 2011 Salı

Acun Ilıcalı ' dan Erol Köseye Ters Köşe

www.tips-fb.com
Bu Erol köse'yi anlamıyorum doğrusu isminin anlamınıda hiç yerine getirmiyor normalde erol isminin anlamı erkek olan sözünde duran bir kişidir. Ama bizim gördüğümüz erol kime sarsamda rant elde etsem diye bir hadiseye, bir acuna bir ona bir buna kime sarsamda gündeme gelsem diye bakıp duruyor.Allah yarabbi okadar çok gündeme gelmek istiyorsan cübbeli ahmet hoca' yı örnek alabilirsin.

En başta hadiseye iftiralar atan erol köse ilk olarak hadise türkiyeden vergi kaçırıyor dedi. Hadise Türk kanı taşıyabilir ama belçikada doğmuş ve kendini belçikalı hissediyorsa ve vergisini istediği ülkeye verme gibi bir şansı varsa bunu istediği şekilde vermek en doğal hakkı.Bugünlerde de Acun ılıcalı 'ya sardı nereden sarsam diye bakıp duruyordu zaten günlerdir en sonunda sardı ama acun eski bir futbol spikeri olduğu için olsa gerek erol köseyi ters köşeye yatırdı...Nasıl mı ?

Acunun ifadesi şu : Bugün Twitter’da, Erol Köse tamamen asılsız ve gerçek dışı iddialarda bulunmuştur. Söz konusu açıklamalar, saldırı amacıyla yapılmış olan çok çirkin, düzeysiz ve kasıtlı bir yayın niteliğindedir. Köse’nin 3 yarışma programında jüri üyesi olmak için attığı o mesaj Bu mesajda da o ses türkiye ye katılmak için ricada bulunmuş erol köse...