9 Ocak 2012 Pazartesi

O Ses Türkiye 14 Bölüm Düelloları 8 Ocak 2012

www.tips-fb.com
O Ses Türkiye 14 Bölüm de sahneye her jürinin 4er yarışmacısı çıktı ve jüri üyeleri 4 kişilik grubundan seyircinin izleyicinin ve diğer jürilerin katkıları ile kendi vicdanı ile iyilerin kötüsünü eledi. 15 Bölümde ise her jüri üyesinin 3er kişilik kadrosu kalacak ve toplam şu anda son 12 kişi kaldı en sona kalan kişi ise o ses olacak...

8 Ocak 2012 tarihinin o ses türkiye 14 bölümünde elenen yarışmacılar;

1 ) O Ses Türkiye'ye bu gece veda eden isimler belli oldu. İlk olarak Hülya Avşar'ın ekibi sahnedeki yerini aldı. Gecede son ikiye kalan Şahin Giray yarışmaya ilk veda eden isim oldu.

2 ) Hadise'nin takımında ise büyük heyecanla bekleyiş Elif şengül'ün elenmesiyle son buldu. Elif şengül, sahneye çıkan ilk yarışmacı olurken son ikiye kalmaktan kurtulamadı ve O Ses Türkiye'yer veda etti.

3 ) Murat Boz'un ekibinde de 4 isim sahne aldı. Bu yarışmacılardan son ikiye kalan Ayça Aral, geceye veda eden isim oldu. Böylelikle Murat Boz'un takımında da elenen isim eblli oldu.

4 ) Mustafa Sandal'ın ekibinde de geceye veda eden isim belli. Son ikiye kalan Nursena Öktem, O Ses Türkiye'ye veda etti.

O Ses Türkiye 14 Bölümü Düellolarını Full izlemek için...